استانی

جاذبه های دیدنی در شهر آنتالیا در سفر به ترکیه

کد خبر : 31709

دهکده قدیمی

صبح مشهد– دهکده‌ی هزارتو  (کالیچی) ، یکی از جاذبه های دیدنی در شهر آنتالیاست که ساختمان ها و کوچه و پس کوچه های آن بافت سنتی خود را حفط نموده و گشت و گذار در آن لذت بخش و سرگرم کننده است . خیابان‌های سنگ‌فرش شده کالیچی و کاخ‌های به جا مانده از امپراتوری عثمانی و کافه های نقلی کنار خیابان گردشگران بسیاری را به این سمت می کشاند . خیابان‌های کالیچی مملو از هتل های مختلف ، رستوران و کافه های متنوع است و به خصوص گردشگران اروپایی از بودن در چنین فضایی بسیار لذت می برند. فروشگاه‌های صنایع دستی و عرضه سوغاتی ، بوتیک های متنوع و گالری‌های هنری از جمله جاذبه های این منطقه از شهر آنتالیاست . با ورود به این منطقه ، میدانی بزرگ روبرویتان قرار می گیرد که برخی آثار تاریخی شهر نظیر دروازه‌ ورودی و برج ساعت را در خود جای داده است . بنای تاریخی مسجد محمد پاشا که قدمت آن به قرن هجدهم میلادی باز می گردد و مناره‌ی کوتاه در همین منطقه قرار دارد . بنای تاریخی مناره ‌کوتاه ویرانه های به جامانده از یک کلیسای باستانی بوده که قدمت آن به دوران بیزانس باز می گردد ، اما این بنا در قرن نوزدهم میلادی در پی آتش سوزی به کل ویران شد و تنها یک مناره شکسته و نیمه از آن باقی ماند .

بندر قدیمی شهر

بندر قدیمی شهر آنتالیا  منطقه ای بسیار زیبا و تماشایی در تور ترکیه است و قایق های کوچک پهلو گرفته در امتداد دریای مدیترانه آماده اند مسافران را بر روی آبهای زیبا و فیروزه ای بگردانند . این منطقه دارای جاذبه های دیدنی و امکانات رفاهی فراوانی است و بسیاری از فروشگاهها و بوتیک ها و همچنین کافه‌های و رستوران ها در این منطقه به چشم می خورد . پیشنهاد می کنیم حین اقامت در این شهر سری به منطقه بندرگاه بزنید و امکانات موجود در آن لذت ببرید . گفتنی است این بخش از شهر ، در گذشته قطب اقتصادی بوده و دارای اهمیت بسیار بوده است . همه مبادلات تجاری این منطقه از قرن دوم تا اواسط قرن بیستم میلادی ، در اطراف این بندرگاه صورت می گرفت . اما  امروزه تنها مکانی برای گشت و گذار و تفریح مسافران این شهر است .

موزه آنتالیا

به گزارش سفر باتو ، شهر توریستی آنتالیا تاریخی پر فراز و نشیب را از سر گذرانده و همواره تحت سیطره امپراتوری های بزرگی قرار داشته است . بنابراین بازدید از موزه آنتالیا تجربه ای هیجان انگیز و جذاب خواهد بود. در این موزه  ،  آثاری از دوران های برنز تا دوران بیزانس به چشم می خورد که بازدید از آن دریچه ای از تاریخ و فرهنگ را به رویتان می گشاید .

مسجد یولی مناره

این بنای تاریخی ،  توسط یکی از سلاطین قدرتمند سلجوقی ، به نام علاءالدین کیقباد ساخته شده و قدمتی بیش از هفتصد سال دارد . این بنای استوانه ای شکل نمونه‌ای از معماری دوران سلجوقیان است که تماما از خشت و گل ساخته شده است . در قرن چهاردهم میلادی مسجدی در اطراف این مناره ساخته شده که هنوز هم محل برگزاری نمازهای پنج گانه است . یولی مناره در منطقه قدیمی شهر و در کنار برج ساعت قرار دارد .

دروازه هادریان

دروازه‌ هادریان یکی از شگفت‌انگیزترین آثار تاریخی به جامانده در شهر آنتالیاست که در منطقه تاریخی شهر (کالیچی) قرار دارد . این بنای باشکوه با ستون های زیبا و استوار بخشی از عظمت امپراتوری یونان و روم را به نمایش گذارده و در میان باستان شناسان دارای اهمیت بسیاری است  . جالب است بدانید  این دروازه تقریبا یک قرن بعد از میلاد مسیح و به افتخار ورود امپراطور روم باستان یعنی هادریانوس به این شهر ساخته شده است . در ساخت آن از تکه های بزرگ سنگ مرمر سفید رنگ استفاده شده و دارای سه طاق قوسی ‌شکل است که توسط برج‌های کنار آن ، استوار شده است .

قلعه رومی

این قلعه‌ نسبتا پهن و استوانه ‌ای حدودا چهارده متر ارتفاع دارد ، و قدمت آن به قرن دوم میلادی باز می گردد. این بنا در نزدیکی بندر قدیمی شهر و در اطراف پارک کارالی ‌اوغلو واقع شده و هدف از ساخت آن دیده بانی و مراقبت از بندرگاه  پر رفت و آمد شهر بوده است . پارک کارالی‌اوغلو نیز ، مکانی بسیار زیباست و گشت وگذار در آن بسیار جالب و سرگرم کننده خواهد بود.  همچنین کافه های مختلفی در این پارک وجود دارد که برای رفع خستگی و گذراندن عصی دل انگیز بسیار ایده آل است .

شهر باستانی آسپندوس

بازدید از شهر تاریخی آسپندوس یکی از بخش های جذاب و سرگرم کننده ، در سفر به شهر آنتالیا خواهد این مکان تاریخی بازمانده ای از یک آمفی تئاتر باستانی است که توسط رومیان ساخته شده و قرن ها مرکز قدرت نمایی آنان محسوب می شد. آمفی تئاتر باستانی آسپندوس محل برگزاری  جنگ های خونین گلادیاتور ها بوده و بسیاری از مراسمات مذهبی و سیاسی در همین محل انجام می شد. جالب است بدانید این آمفی تئاتر باستانی گنجایش پانزده هزار نفر را داشت  .

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دو × یک =

دکمه بازگشت به بالا
بستن