سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی روز یکشنبه با بیان این مطلب در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در راستای استقرار نظام الکترونیک در سازمان بیمه سلامت ایران در سال گذشته طرح تبادل الکترونیک اسناد بستری در ۴۱ بیمارستان دولتی دانشگاهی و نسخه نویسی الکترونیک در ۸ شهرستان نیشابور،درگز، چناران، تربت جام،تربت حیدریه،بردسکن ،سرخس و فریمان اجرایی شد و در سالجاری نیز مقرر است تا از۱۵ اردیبهشت ماه فاز آزمایشی طرح استحقاق سنجی الکترونیک در موسسات درمانی طرف قراردادبصورت داوطلبانه و از ابتدای تیرماه این طرح بصورت قطعی عملیاتی شود.
به گزارش صبح مشهد، دکتر رمزی حرکت به سوی استقرار دولت الکترونیک در بیمه سلامت خراسان رضوی به ویژه در شرایط کرونایی را مورد تاکید قرار داد و گفت: بااستقرار نظام الکترونیک در سازمان بیمه سلامت مسیر ارائه خدمت به بیمه شدگان هموار و سطح رضایتمندی ایشان نیز افزایش خواهد داشت.
وی اضافه کرد : تاکنون ۲۹۹ موسسه طرف قرارداد اعم از داروخانه و سایر مراکز تشخیصی در قالب نسخهنویسی الکترونیکی با بیمه سلامت خراسان رضوی همکاری دارند که تاکنون ۱۹۲ هزار و ۱۵۸ نسخه الکترونیک بدین طریق در سطح استان تولید شده است.
وی تعداد موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در خراسان رضوی شامل پزشکان عمومی و متخصص، داروخانهها، بیمارستانها، دندانپزشکان و سایر مراکز تشخیصی و درمانی را حدود چهار هزار مورد عنوان کرد .
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی با اشاره به پرداخت مطالبات موسسات طرف این نهاد گفت: از اسفند ماه سال گذشته پس از شیوع کرونا افزون بر ۵۸۶ میلیارد و ۹۵۵ میلیون تومان در اختیار بیمه سلامت قرار گرفته است که این میزان بابت پرداخت بخشی از مطالبات سال ۹۷ و همچنین بخشی از مطالبات سال ۹۸ مراکز طرف قرارداد توزیع شده است.
دکتر رمزی افزود: در حال حاضر تمامی مطالبات موسسات درمانی بیمه سلامت خراسان رضوی در سال ۹۷ به جز یک درصد از مانده مطالبات بخش بستری دانشگاهی پرداخت شده است.
ایشان با اشاره به اقدامات این سازمان برای مقابله باشیوع ویروس کرونا ادامه داد: تمدید اعتبار دفترچههای بیمه سلامت در تمامی صندوقهای بیمه ای به جز صندوق ایرانیان تا پایان خردادماه امسال، استفاده از دفترچههای دارای نسخ سفید فاقد اعتبار از اسفندماه سال ۹۸ و فراهمشدن تسهیلات ویژه برای بیماران کرونایی فاقد پوشش بیمهای از این جمله است.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: بدین منظور بیماران مبتلا به کرونا که فاقد هرگونه پوشش بیمهای هستند در صورت تمایل به پرداخت کل مبلغ مصوب در همان تاریخ مراجعه برایشان دفترچه ایرانیان صادر خواهد شد و در صورت تمایل به استفاده از یارانه درمان، آزمون ارزیابی وسع توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با فاصله زمانی ۲۴ تا ۴۸ ساعت برای آنها انجام میشود.
رمزی با اشاره به برخی تبلیغات شرکتهای سودجو با عناوین بیمه سلامت و تکمیلی برای کمک به بیماران کرونایی افزود: بیمه شدگان و هم استانیها بدانند هیچ شرکت و یا نهادی در این رابطه به بیمه سلامت وابسته نیست و استفاده از نام بیمه سلامت برای این منظور تخلف و کلاهبرداری است و شهروندان در صورت مشاهده چنین مواردی قبل از هر اقدامی با شماره ۱۶۶۶ تماس بگیرند.
هم اکنون حدود ۵۴ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی به تعداد سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش خدمات اداره کل بیمه سلامت قرار دارند.