زندگی
موضوعات داغ

ناگفته های یک غسال زن درخصوص کشته شدگان کرونایی

کد خبر : 28318

در غسالخانه ویژه زنان ۲ نفر بودیم که همکارم با شیوع ویروس کرونا، از ادامه کار استعفا داد و رفت و من تمام مراحل غسل و کفن را به تنهایی انجام می‌دهم که گاه برایم خسته‌کننده است و توانم را می‌گیرد.

یک زن سمنانی در این روزهای کرونایی همچنان دست از خدمت به درگذشتگان نکشیده است.
به گزارش صبح مشهد، شیوع ویروس کرونا شرایط کارش را حساس‌تر کرده، خانمی ۵۰ ساله که هفت سال است به شست‌وشوی پیکر درگذشتگان در سمنان مشغول است، اکنون بر توجه بیشتر خانواده‌ها به ویژه سالمندان بر رعایت نکات بهداشتی تاکید دارد و بدون هیچ ترس و وحشتی از کارش پاپس‌نکشیده است.

تعداد زیادی از افراد جامعه از دیدن پیکر درگذشتگان می‌هراسند و حتی برخی می‌گویند «کیسه طلا هم به من بدهی من راضی به دیدن پیکر بی جان یک انسان نیستم»، اما در این بین شیرزنانی هستند که در جامعه با دل شیر برای کسب روزی حلال با دل و جان به این کار اشتغال دارند و خم به ابرو نمی‌آورند.

لیلا یکی از آن شیرزنانی در سمنان است که هفت سال در زمینه غسل و کفن مردگان در سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری سمنان مشغول به فعالیت است و این روزها با شیوع ویروس کرونا شانه خالی نکرده و در این روزها که جامعه درگیر ویروس کرونا است، با غسل و کفن فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا به سهم خود در جامعه ایفای نقش می‌کند.

شیرزنی که حتی غسل و کفن فوتی های ناشی از ویروس کرونا او را نمی‌ترساند، ولی نگاه آزاردهنده و حفاظت بیش از حد برخی افراد در برخورد با او، او را رنج می‌دهد و به گفته خودش او هم انسان است و مانند انسان‌های دیگر احساس دارد و نمی‌تواند نگاه‌های سنگین دیگران را تحمل کند؛ طوری او را نگاه می‌کنند که گویی یا مبتلا به ویروس کرونا است یا خودش انسانی ترسناک است که با مردگان در ارتباط است.

در خانه بمانیم تا عزیزان‌مان سلامت بمانند
لیلا تقوی ابراز داشت: من‌هم مانند دیگر مردم جامعه از مریض شدن، مردن و از دست‌دادن عزیزانم می‌ترسم و به همین دلیل از تمام اقوام و بستگان در تماس‍های تلفنی متعدد می‌خواهم برای حفظ سلامت خود و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، در خانه بمانند.

غسال سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری سمنان گفت: هر روز ساعت هفت و نیم صبح تا ۲ و نیم بعدارظهر در غسالخانه شهرداری سمنان مشغول به فعالیت هستم و اکنون با شیوع ویروس کرونا، فوتی‌های ناشی از این ویروس را با رعایت احکام اسلامی، شرعی و عرفی غسل و کفن می‌کنیم و هربار که پیکر بی‌جان بیماران مبتلا به کرونا را می‌بینم در ذهنم این جمله با علامت سوال پررنگ می‌شود که «چرا در خانه نمی‌مانیم تا عزیزانمان سالم باشند.»

وی بیان کرد: برای غسل و کفن براساس احکام اسلامی، شرعی و عرفی فوتی‌های ناشی از ابتلا به ویروس کرونا، لباس‌های محافظ مخصوص می‌پوشم و ماسکی شبیه ماسک‌های مخصوص حفاظت برابر بمباران شیمیایی در زمان جنگ استفاده می‌کنم و صورتم را به منظور جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا می‌پوشانم.

تقوی تصریح کرد: پیکر فوتی‌های ویروس کرونا مانند پیکر دیگر فوتی‌ها است و تفاوتی ندارد و چون نکات بهداشتی را رعایت می‌کنم ترسی ندارد، اما نگاه اطرافیان بعد از غسل و کفن فوتی‌های کرونا مرا می‌ترساند.

وی یادآور شد: نگاه اطرافیان وقتی که فوتی‌های کرونا به غسالخانه می‌آورند مرا آزار می‌دهد و گاه در تقلایی زیرکانه تلاش می‌کنند خود را از جسد دور کنند و دیدن این نگاه آزاردهنده مرا از کارم دلسرد می‌کند، اما دوباره با توکل به خدا عزمم را برای ادامه کاز جزم می‌کنم.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا
بستن