دانش و فناوریزندگی

اجتماع حدود ۷۰۰ متخصص و جراح قلب و عروق در سومین کنگره جهانی قلب رضوی

کد خبر : 23531

رئیس بنیاد سلامت آستان قدس رضوی از اجتماع حدود ۷۰۰ متخصص و جراح قلب و عروق در سومین کنگره جهانی قلب رضوی خبر داد.
به گزارش صبح مشهد به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، دکتر محمود محمدزاده شبستری در نشست خبری سومین کنگره جهانی قلب رضوی ضمن بیان این مطلب عنوان کرد: کنگره‌های علمی که در بیمارستان فوق تخصصی رضوی برگزار می‌شود، تاکنون توانسته شرایط مناسبی را برای رشد قابل توجه علمی و پزشکی این مرکز درمانی و سراسر کشور ایجاد کند و در سومین کنگره جهانی قلب رضوی نیز از ۱۷ تا ۱۹ مهر ماه ۹۸ و به‌مدت ۳ روز در این مرکز درمانی میزبان متخصصان و جراحان ایرانی و غیرایرانی هستیم.
وی افزود: طی این کنگره سه روزه ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی کشورمان در کنار چهار انجمن اروپایی به تبادل اطلاعات پرداخته و ۲۰۰ سخنرانی ارائه خواهد شد. هم‌چنین ۲۲ عمل غیرتهاجمی قلب و عروق انجام می‌شود و به فضل الهی شاهد بروز و ظهور آخرین دستاوردها در حوزه برطرف کردن عارضه‌های قلبی خواهیم بود.
دکتر شبستری اظهار کرد: در این کنگره علمی پزشکانی از ۱۹ کشور جهان حضور دارند که سرآمد قلب جهان از کشورهای انگلستان، آمریکا و ایتالیا و… هستند و در این مسیر، نگرش دقیق و عمیق تولیت آستان قدس رضوی و دیگر مسئولان این آستان مقدس کارگشا بوده و بزرگ‌ترین افتخارمان این است که خدمات ما در سطح جهان با محوریت نام مبارک امام رضا(ع) ارائه می‌شود.
وی تصریح کرد: باید اذعان کرد که ایران سهم و نقشی ویژه در برگزاری کنگره‌های بین‌المللی در جهان دارد و در برنامه‌های قلب دیگر کشورها حداقل شش نماینده از ایران حاضر هستند.
دکتر شبستری گفت: از دستاوردهای مهم برگزاری کنگره‌های علمی که در بیمارستان رضوی برگزار شده و می‌شود، عمل‌هایی است که بدون بیهوشی انجام می‌شوند و نوین‌ترین آن مربوط به تعویض دریچه آئورت قلب به روش تاوی بوده که در نمونه نهایی آن، این عمل بدون بیهوشی بر روی بیمار ۸۳ ساله با موفقیت انجام شده است.
به گفته این مقام مسئول، ایران در عرصه پزشکی قلب و عروق جزو کشورهای برتر دنیا محسوب می‌شود و جدیدترین اعمال جراحی قلب دنیا در شهرهای مختلف کشورمان هم‌چون مشهد، تهران، تبریز، شیراز و دیگر شهرهای ایران همسو با پیشرفت‌های چشمگیر دنیا در این زمینه به دست پزشکان توانمند ایرانی با موفقیت انجام شده است.

مدیرعامل بیمارستان رضوی هم گفت: ۵۰ درصد از مرگ و میرها در ایران به علت عارضه‌های قلبی اتفاق می‌افتد.

دکتر رضا سعیدی عنوان کرد: بیمارستان فوق تخصصی رضوی با حمایت‌های آستان قدس رضوی در طول سال همایش‌ها، کنگره‌ها و سمینارهای مختلف پزشکی را با هدف توسعه و به‌روزشدن خدمات درمانی برگزار می‌شود و در سال جاری نیز ۱۷ تا ۱۹ مهر ماه ۹۸ به‌مدت ۳ روز در این مرکز درمانی، یکی از مهم‌ترین و به‌عبارتی بزرگ‌ترین رویداد پزشکی کشور را رقم خواهیم زد.
وی افزود: در این رویداد علمی و پزشکی، ۴۵ مهمان خارجی، ۱۲ میزگرد تخصصی در ۴ سالن مجزا و ۱۹ شرکت در حوزه تجهیزات پزشکی حضور دارند و امیدواریم که اثربخش‌تر از دو دوره گذشته ظاهر شود.
دکتر سعیدی هم‌چنین ادامه داد: در این کنگره علمی، سخنرانان شاخص و برجسته‌ای حضور می‌یابند و از جمله سخنرانان شاخص ایرانی که در این رویداد حضور خواهند داشت، حجت‌الاسلام احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی و دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند و در تلاشیم تا در این کنگره آخرین علوم و دانش به‌روز در حوزه قلب و عروق را جایگزین شیوه‌های درمانی گذشته کرده و همسو با علم روز دنیا حرکت کنیم.
وی با تأکید بر اینکه این کنگره که با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و انجمن‌های قلب ایران برگزار می‌شود، تصریح کرد: در دنیا از هر سه مرگ، یک مورد به علت بیماری قلبی رخ می‌دهد که این آمار یک مورد از هر دو مورد است؛ یعنی ۵۰ درصد از مرگ و میرها در ایران به این علت رخ می‌دهد.
این متخصص اطفال عنوان کرد: از هر ۱۰۰ تولد زنده یک مورد مبتلا به ناهنجاری‌های مادرزادی است که بخشی از آن را ناهنجاری‌های قلبی تشکیل می‌دهند. خوشبختانه با پیشرفت‌های حاضل شده در کشورمان در حوزه پزشکی، توانسته‌ایم با تشخیص‌های به‌موقع، درمان‌های دقیق و سریعی را رقم شده و سلامت نوزادان را بازگرداندیم.

بیمارستان سیار رضوی رونمایی شد

در آستانه فرارسیدن ایام اربعین حسینی از بیمارستان سیار رضوی رونمایی شد.
دکتر رضا سعیدی، مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی در حاشیه نشست خبری و  مراسم رونمایی از این بیمارستان سیار عنوان کرد: طرح احداث اتوبوس‌های درمانی در قالب بیمارستان سیار رضوی پس از اربعین حسینی سال گذشته ارائه و با موافقت تولیت آستان قدس رضوی به سرعت اجرایی شد.
وی افزود: این سامانه که هم‌زمان با اربعین حسینی در سال جاری به مسیر پیاده‌روی نجف به کربلا اعزام خواهند شد، کار خود را با ارائه خدمات درمانی به راهپیمایان این رویداد عظیم آغاز کرده و این‌گونه متبرک خواهند شد.

دکتر سعیدی اظهار کرد: برای ایجاد این بیمارستان سیار، ۱۲ میلیارد تومان هزینه شده و در ایام اربعین حسینی، ۱۲۰ درمانگر اعم از پزشک، پرستار، کمک‌پرستار، تکنسین دارویی و درمانی و پشتیبان درمان شامل ۸۰ آقا و ۴۰ خانم در این بیمارستان به‌عنوان خادم‌یاران سلامت مؤسسات درمانی و دارویی آستان قدس رضوی به راهپیمایان شرکت‌کننده در این رویداد بزرگ، خدمت‌رسانی می‌کنند.
وی تصریح کرد: این بیمارستان سیار شامل سه اتوبوس آمبولانس و اتوبوس بیمارستانی با تجهیزات کامل درمانی اعم از تجهیزات تصویربرداری و رادیولوژی و سونوگرافی، اتاق عمل، آزمایشگاه و یونیت‌های دندانپزشکی به همراه دو آمبولانس بوده و این ۱۲۰ نیروی فعال شامل ۲۵ پزشک، ۴۰ پرستار و ۵۵ پرسنل دارویی و درمانی هستند.
دکتر سعیدی ادامه داد: این بیمارستان سیار از این پس، در تمامی ماموریت‌های ویژه و عملیات‌های بحرانی داخل کشور اعم از سیل، زلزله و… و نیز برای اردوهای جهادی سلامت قابل استفاده هستند.
گفتنی است، بیمارستان سیار رضوی در سال جاری با هماهنگی‌های انجام شده توسط عتبه مقدس علوی در نجف اشرف، در عمود ۳۲۰ مسیر راهپیمایی اربعین حسینی(نجف به کربلا) مستقر می‎شود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هشت − شش =

دکمه بازگشت به بالا
بستن