اخبار مهمشهری

کارت سوخت نداریم چه کنیم؟/ الزامات جدید سوخت گیری را بدانید

کد خبر : 22288

استفاده از کارت سوخت در حالی از ۲۰ مرداد الزامی می شود که بسیاری از مردم همچنان بلا تکلیف هستند
در حالی که از ۱۹ روز دیگر تصمیم دولت برای الزامی شدن استفاده از کارت سوخت شخصی اجرایی می‌شود؛ هنوز تعداد زیادی از شهروندان کارت سوخت ندارند و پیگیر دریافت آن هستند.یکی از این شهروندان در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به ثبت نام برای دریافت کارت سوخت طی فروردین امسال گفت: با گذشت نزدیک به چهار ماه هنوز کارت سوخت دریافت نکرده ام و در مراجعه به پلیس+۱۰ متصدی مربوط مدعی شد هر فردی که از آذرماه سال گذشته درخواست کارت سوخت داشته، هنوز دریافت نکرده است.شهروند دیگری نیز در این باره به خراسان گفت: در زمان اعلام امکان استفاده و تبدیل کارت بانکی به کارت سوخت از طریق درگاه ملی خدمات دولت همراه، در سامانه مربوط نام نویسی کردم اما به تازگی اعلام شده که این موضوع منتفی است. حالا که برای درخواست کارت سوخت المثنی به آن سامانه مراجعه می کنم، پاسخ سیستم این است که کارت بانکی شما به عنوان کارت سوخت مورد تایید است. وقتی به سایت پلیس+۱۰ مراجعه می کنم نیز سیستم پاسخ می دهد که اصلا برای خودروی شما کارت سوخت صادر نشده است. سایت شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران نیز اعلام می کند که شما می توانید از کارت بانکی به عنوان کارت سوخت استفاده کنید!
کارت های نیامده به زودی می آید
برای پیگیری مشکلات شهروندان فاقد کارت سوخت با کاهی مسئول روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی تماس گرفتیم. وی گفت: شهروندانی که کارت سوخت نداشتند و در سامانه دولت همراه کارت بانکی خود را به عنوان کارت سوخت اعلام کردند، با توجه به توقف این پروژه، برای دریافت کارت سوخت نیاز به مراجعه مجدد به این سامانه ندارند و کارت سوخت آنان توسط اداره پست برای شان ارسال می شود.وی همچنین گفت که کارت سوخت افرادی که پیش از این ثبت نام کرده بودند، در مرحله صدور است و به زودی به دست شان می رسد.
طرح وزیر برای بی کارت ها
وزیر نفت نیز یک شنبه گذشته در حاشیه دومین نشست هم‌اندیشی با وزیران سابق نفت، گریزی به اجرایی شدن کارت سوخت از ۲۰ مرداد ماه جاری زد و گفت: تصمیم دولت برای الزامی شدن استفاده از کارت سوخت شخصی از ۲۰ مرداد ماه اجرایی می‌شود و همه افرادی که در ثبت‌نام‌های قبلی شماره حساب‌ و نیازشان را برای دریافت کارت سوخت المثنی اعلام کرده‌اند، کارت سوخت خواهند گرفت و اگر کسی بعد از تاریخ ۲۰ مرداد به هر دلیلی کارت سوخت شخصی نداشته باشد از این تاریخ تا مدت محدودی کارت سوخت جایگاه‌داران برای استفاده این قبیل افراد فعال خواهد بود.زنگنه افزود: در این مرحله بیشتر هدف ما انضباط دادن به سوخت‌گیری است و هیچ‌گونه سهمیه‌بندی مطرح نیست.مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی هم دوروز قبل با یادآوری اجباری شدن استفاده از کارت سوخت شخصی از ۲۰ مرداد گفت: کسانی که کارت سوخت نداشتند و از طریق «دولت همراه» کارت بانکی معرفی کرده بودند تا به جای کارت سوخت استفاده کنند، اسامی همه آن ها برای صدور کارت سوخت اعلام شده و به زودی کارت سوخت به در منازل آن ها ارسال می شود.
ابتدا کلان شهرها
وکیل زاده با اشاره به این که لزوم استفاده از کارت سوخت ابتدا در کلان شهرهای تهران، کرج و اصفهان اجرا می شود، افزود: طرح کم کم و بعد از دو یا سه ماه در دیگر کلان شهرها و کل کشور نیز اجرا می شود.وی ادامه داد: در ابتدا اجرای طرح تا زمانی که مردم به استفاده از کارت سوخت شخصی عادت کنند، ممکن است سوخت به آن ها عرضه شود منتها با کمی سخت گیری یا محدودیت در کمیت بنزین، مثلا به جای ۴۰ لیتر ۲۰ لیتر تا این که همه کارت سوخت شان را تهیه یا فعال و از آن استفاده کنند.

نحوه نگهداری کارت سوخت

نکته آخری که باید درباره کارت سوخت هوشمند گفت نحوه نگهداری آن است. موارد زیر می تواند در سالم نگهداشتن این کارت کمک کند.

از این کارت باید مانند عابر بانک‌ها محافظت شود. باید از قرار دادن کارت در مجاورت میدان های مغناطیسی (مثل آهن ربای در کیف های زنانه، دفترچه تلفن های مغناطیسی، گوشی تلفن همراه، دستگاهه‌ای صوتی و تصویری و …) خودداری شود.
شستن کارت سوخت با آب و یا آلوده شدن به مواد شوینده شیمیائی و فرآورده های نفتی هم می تواند سلامت کارت شما را به خطر بیاندازد.
خم کردن و وارد آوردن فشار به کارت به خصوص برای آن هایی که عادت دارند کارت‌هایشان را جیب عقب نگهداری کنند هم باعث خرابی کارت سوخت می‌شود.

نکته پایانی هم آن که هیچ وقت کارت را در معرض مستقیم تابش نور خورشید و یا کنار وسایل گرما‌زا مانند بخاری قرار ندهید.

فوری و مهم: این قاتل فراری را شناسایی کردید به ۱۱۰ اطلاع دهید+ عکس

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

7 + 20 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن