ورزشی

در نشست خبری هیئت کونگ فو مطرح شد: عدم حمایت مسئولین سد پیشرفت کونگ فو خراسان رضوی است/رتبه دوم هیئت استان در کشور

کد خبر : 19083

رئیس هیئت کونگ فو خراسان رضوی گفت: عدم حمایت های مسئولین در استان باعث عدم پیشرفت خراسان رضوی در رشته کونگ فویی است که سال گذشته توانسته رتبه دوم کشور در بین هیئت های استان ها را از آن خود کند.

به گزارشصبح مشهد، قربان اعظمی در نشست خبری هیئت کونگ فو و هنر های رزمی خراسان رضوی اظهار کرد: فدراسیون کونگ فو شامل ۲۲ سبک در قالب انجمن ها،کمیته ها وگروه ها می‌‌باشد که در استان، انجمن توآ و نیو کونگ فو و کمیته های کونگ فو کمپو، پرتوآ، تک رزم، توآدو، کونگ فو آزاد، جنگاوران، پارسیان، اسپادا گونگ، گلیما، فول کونگ فو، توآ سنتی در بخش آقایان و بانوان مشغول فعالیت هستند.

وی در خصوص برگزاری مسابقات استانی افزود: مسابقات استانی در سیستم مبارزات آزاد و نیمه آزاد صورت گرفته همچنین در مسابقات فرم وهنر های نمایشی شامل سلاح ها و دفاع شخصی در گروه های مختلف سنی از جمله نونهالان، نوجوان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان در بخش آقایان و بانوان برگزار شده است.

رئیس هیئت کونگ فو ادامه داد: در طول سال یک بار مسابقات انتخابی استان برگزار می‌شود همچنین سبک‌ها نیز با شرایط ویژه، مجاز به برگزاری این مسابقات در دو بخش آقایان و بانوان می‌باشند که در این راستا هیئت استان در سال ۹۶، دومین دوره مسابقات آسیایی توآی با حضور ۲۴ کشور آسیایی را در مشهد برگزار کرد که ۱۷ بازیکن از سایر کشور ها در بخش آقایان و بانوان در این مسابقات حضور پیدا کردند.

اعظمی بیان کرد: هیئت خراسان رضوی از نظر عملکرد و شاخصه های وزارت ورزش توانست رتبه سوم کشور را در سال ۹۵ کسب کند که در سال ۹۶ با یک رتبه صعود توانستیم موفق به کسب رتبه دوم شویم.

وی در خصوص اعزام های استان نیز تصریح کرد: اعزام ها هم بصورت داخل فدراسیون و هم سبک ها انجام شده همچنین دو اعزام در المپیاد نوجوان استعداد های برتر صورت گرفته و در سه سال اخیر اعزام های مختلف در مسابقات بین المللی انجام شده که در مسابقات ارمنستان در قسمت نیمه آزاد موفق به کسب مقام قهرمانی شدیم.

رئیس هیئت کونگ فو ادامه داد: در حال حاضر یک نقر آقا و یک خانم از کونگ فو کاران استان، ۴ و۱۱ بهمن برای اردوی انتخابی تیم ملی در تهران دعوت شده اند.

اعظمی در خصوص بحث داوری کونگ فو در استان بیان کرد:کلاس های داوری درجه ۱،۲،۳ در استان برگزار شده است و استان نیز از داوران درجه یک و دارای سطوح بین المللی برخوردار است همچنین اعزام داوطلبین برای حضور در کلاس های بین المللی داوری صورت می‌گیرد .

وی با اشاره به اهمیت بحث استعداد یابی گفت: بحث پایه ای بیشتر در زمان های اوقات فراغت اتفاق می‌افتد که پایگاه هایی در آستان قدس،شهرداری و موسسه خیریه گلستان علی وجود دارد همچنین به دلیل ظرفیت حاشیه شهر در این رشته پایگاه هایی نیز در آنجا قرار دارند و تعداد زیادی از منتخبین استان نیز از همین نواحی در تیم حضور دارند.

رئیس هیئت کونگ فو در خصوص محل درآمد های این هیئت افزود: بیشتر محل درآمد های هیئت از برگزاری مسابقات استانی با اخذ مبلغی از هنرجو ها تامین می‌شود همچنین در برگزاری کلاس های مربیگری و داوری درجه ۳ درصدی به هیئت داده می‌شود.

اعظمی در خصوص دیگر فعالیت های هیئت اظهار کرد: برگزاری آزمون های رتبه بالا از جمله دان ۵،۶،۷ ، حضور در برنامه های فرهنگی اداره کل، میزبانی مسابقات فرهنگی قرآنی از جمله فعالیت های هیئت بوده همچنین برنامه های آینده در هیئت، برگزاری مسابقات استانی فرم و هنر های نمایشی، مسابقات آزاد، کلاس مربیگری درجه ۳،۱،۲، چاپ شناسنامه ورزشی برای کونگ فو کاران استان در صورت تایید استان و اداره، خواهد بود.

وی اضافه کرد: بیش از ۱۵ هیئت فعال در شهرستان ها داریم و همچنین در سال جاری آمار بیمه شدگان ورزشی کونگ فو بالغ بر ۲۰۰۰ نفر بوده است که تعداد غیر رسمی آن بیشتر می‌باشد.

مولود وطن پرست؛ نایب رئیس هیئت کونگ فو نیز در این نشست گفت: هیئت کونگ فو استان در بانوان از زمان راه اندازی فدراسیون کونگ فو در سال ۱۳۸۴ همیشه در جمع سه رتبه برتر کشور بوده است.

وطن پرست ضمن گله مندی از عدم حمایت مسئولین افزود: یکی از علت های ریزش ورزشکاران در این رشته همین مسئله عدم حمایت و تقدیر از آنها است که باعث شده کمتر به سمت این رشته سوق پیدا کنند چرا که حتی در مواقع قبل از مسابقات محلی برای تمرین وجود ندارد و باید سالن کرایه کرد که با وجود درآمد بسیار کم هیئت این کار نیز مسیر نمی‎باشد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دو × یک =

دکمه بازگشت به بالا
بستن