اخبار مهماستانیورزشی

رئیس هیئت تیراندازی خراسان رضوی خبر داد: تجهیز سیبل‌های الکترونیکی در جریان است/ مشکل جذب اسپانسر داریم!

کد خبر : 16318

تجهیز سیبل‌های الکترونیکی در جریان است و مجهز شدن آنها برای رقابت‌ها ضروری است.

نشست خبری رئیس هیأت تیراندازی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد. به گزارش صبح مشهد، کوروش فرودی، در خصوص فعالیت‌های این هیئت اظهار کرد: با فعالیت‌هایی که در سال‌های ۹۵ و ۹۶ انجام شد، شاهد رشد پیشرفت این هیات نسبت به سال‌های قبل بودیم و امیدواریم به جایگاه بهتری دست پیدا کنیم.
وی در خصوص فعالیت بانوان در این رشته تصریح کرد: پیشرفت بانوان در رشته تیراندازی نسبت به آقایان بیشتر بوده‌است. در لیگ ورزشی سال ۹۶ بانوان کشور، مقام سوم تیمی به خراسان رضوی رسید و نیکی شمسی‌نیا موفق به کسب رتبه دوم در بخش انفرادی شد.
وی ادامه داد: همچنین خراسان رضوی توانست در مسابقات قهرمانی جوانان کشور که بهمن ۹۶ برگزار شد، به مقام سوم تیمی در رشته تفنگ بادی دست یابد. همچنین مدال طلای قهرمانی کشور را زهرا هاشمی از آن خود کرد، هاشمی در مسابقات ورلدکاپ کره که یک ماه گذشته برگزار شد، همراه با تیم ملی حضور داشت که در این رقابت‌ها، کشورمان مقام تیمی نیاورد اما بالاترین امتیاز در بین اعزامی‌ها را هاشمی از آن خود کرد. فردا نیز هاشمی برای شرکت در ورد‌کاپ آلمان راهی این کشور می‌شود و به احتمال زیاد راهی مسابقات جاکارتا نیز خواهدشد.
رئیس هیئت تیراندازی استان ادامه داد: با تمام ادارات و سازمان‌ها از جمله آستان قدس و دانشگاه فردوسی، جلساتی در خصوص ایجاد هماهنگی‌ به منظور مناسب‌سازی زیرساخت‌ها گذاشتیم؛ بنا است دانشگاه از لحاظ علمی و فضایی که وجود دارد، با هیئت همکاری انجام دهد و هیئت استان نیز از جهت مربی و سایر تجهیزات با دانشگاه تعاملاتی را برقرار کند تا بتوان از منافع یکدیگر استفاده کرد.
وی در خصوص استعدادیابی افزود: تیم‌هایی آماده شده که برای استعدادیابی به مدارس مراجعه کنند، اما زمانیکه اسم تیراندازی برده می‌شود با مخالفت مواجه می‌شویم؛ بنا است که برخی از مدارس در پایه هشتم تا یازدهم به دلیل فیزیک دانش‌آموز در این سن، فعالیت‌هایی در ساعت ورزشی انجام دهند اما متاسفانه از طرف آموزش و پرورش با مقاومت‌هایی مواجه شدیم و همکاری با هیئت انجام نمی‌شود.
فرودی با بیان اینکه هیات تیراندازی در مشهد نداریم، گفت: دلیل عدم فعالیت هیئت مشهد مناسب نبودن زیرساخت‌هاست و به دلیل کمبود سلاح و تجهیزات، شرایط موجود ایجاب نمی‌کند که هیات مشهد را راه اندازی کنیم؛ هم‌اکنون کارهای اجرایی بین استان و مشهد مشترکا انجام می‌شود. برخی از رشته‌ها بدون هزینه نمی‌توانند عملکردی داشته باشند و در رشته تیراندازی اگر سلاح نباشد نمی توان فعالیت کرد و کمبود سلاح یکی از مشکلات هیئت است.
وی ادامه داد: در رشته تیراندازی حدود ۲۰ شاخه داریم، اما متاسفانه زیرساخت‌ها فراهم نیست و  آنطور که شایسته استان است نتواستیم اقدامات زیادی انجام دهیم.
فرودی در پاسخ به اینکه مشکلاتی که در این جلسه مطرح شد در دوران ریاست قبلی هیات هم مطرح بود، پس ثمره حضورش در هیات چیست؟ عنوان کرد: اگر چهار سال دیگر از رئیس بعدی هیات بپرسید باز هم این مشکلات را مطرح می‌کند؛ اما هیئت در این دو سال در تعداد ورزشکار پیشرفت داشته‌است.
وی درپاسخ به این انتقاد که بایستی هیئت تعداد ورزشکاران حرفه‌ای را اعلام کند، تصریح کرد: در خصوص تیراندازی هر ساله عده‌ای جذب می‌شوند و از رده‌های پایین شروع می کنند تا به مرحله حرفه‌ای برسند، این تعداد ورزشکار نیاز به تجهیزات دارد، با توجه به اینکه افزایش تجهیزات داشتیم اما بازهم کمبودهایی داریم.
رئیس هیئت تیراندازی استان در خصوص انتقاد خبرنگاران به وی در رابطه با عدم پاسخگوییش عنوان کرد: من تلفنی در خصوص عملکرد هیئت پاسخگو نیستم، برخی اوقات در جلسه هستم و یا حضور ذهن در خصوص برنامه‌های هیئت ندارم تا جزئیات اطلاعات را بدهم و ترجیح می دهم اگر گزارشی قرار است، داده شود در جلسات این چنینی و یا حضور اصحاب رسانه در محل هیات داده شود.
وی درخصوص الکترونیکی شدن سیبل‌ها عنوان کرد: تجهیز سیبل‌های الکترونیکی در جریان است و مجهز شدن آنها برای رقابت‌ها ضروری است، توانسته‌ایم کمک‌هایی از اداره کل و فدراسیون بگیریم و برای تعمیرات ۱۵۰ میلیون تومان نیاز است. این سیستم‌ها بیشتر از جنس تجهیزات است و دستمزد در آن دخیل نیست که بتوان تخفیف گرفت، به همین دلیل نمیتوان هزینه‌ها را کاهش داد.
وی در خصوص حضور اسپانسر در رشته تیراندازی گفت: اسپانسر  به دو دلیل سرمایه‌گذاری می‌کند، یا به دلیل علاقه شخصی به آن رشته و یا به دلیل بازده اقتصادی. پیگیری‌‌های زیادی در این باره انجام دادیم اما به دلیل هزینه بالا و درآمد کمی که در این رشته است، موفق به جذب اسپانسر نشدیم.
فرودی گفت: تیراندازی نسبت به فوتبال تماشاچی کمتری دارد و کمتر کسی حاضر به سرمایه‌گذاری است. سالن‌ها اجاره داده نمی‌شود و درآمدها از کلاس‌ها است. سال گذشته نرخ استفاده از کلاس‌های تیراندازی با تمام امکانات در هر جلسه ۷ هزار تومان بود، مربیان باحداقل دستمزد در این رشته‌ها فعالیت می‌کنند. مبنای بودجه و درآمدی ما کمک‌هایی است که فدراسیون و اداره کل تربیت بدنی استان انجام می شود که در سال گذشته اداره کل ۴۰ میلیون و فدراسیون هم همین حدود به  هیات استان کمک کردند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 × یک =

دکمه بازگشت به بالا
بستن