شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با طرح تعدادی از اعضا مبنی بر ممنوعیت واگذاری ایستگاههای آتشنشانی به بخش خصوصی مخالفت کرد.
به گزارش صبح مشهد به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد مقدس، شورای اسلامی شهر در یکصد و چهل و پنجمین جلسه علنی خود به طرح تعدادی از اعضا مبنی بر ممنوعیت واگذاری ایستگاههای آتشنشانی به بخش خصوصی رای منفی داد.
معاون خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد مقدس در مورد نظریههای کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست و کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و امور اداری در خصوص طرح شماره ۱۱۷۸۷/۹۵/۴/ش مورخ ۰۱/۰۷/۹۵ در زمینه عدم مجوز شهرداری جهت تمدید قرارداد واگذاری ایستگاههای آتشنشانی به بخش خصوصی گفت: هدف از خصوصیسازی ایستگاههای آتشنشانی، کاهش هزینهها و بهبود عملکرد بود.
وی افزود: ما سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان برای هر کدام از پرسنل آتشنشانی به پیمانکار پرداخت میکنیم که این مبلغ شامل هزینههای بیمه، غذا، پوشاک، اسکان، قبوض و… میباشد.
کاظمی تصریح کرد: حال از شورای اسلامی شهر درخواست داریم با توجه به اتمام قرارداد در آبانماه سال جاری، تا ۳ ماه مدت قرارداد بخش خصوصی را تمدید کنیم تا اینکه سیاستهای هیات ۳ نفره شورای اسلامی شهر در مورد وضعیت خصوصسازی ایستگاههای آتشنشانی مشخص شود.
حسن قدیری طرقی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس نیز در این رابطه بیان داشت: آتشنشانی را نباید به بخش خصوص واگذار کنیم زیرا حقوق پرسنل دستکاری میشود. به همین علت بود که مصوب کردیم تا حقوق پرسنل خدمات شهری و رانندگان اتوبوسرانی به طور مستقیم از سوی شهرداری پرداخت شود.
وی افزود: ما در حدود ۲۳ درصد در حال حاضر به پیمانکار پرداخت میکنیم که اگر مدیریت ایستگاهها با شهرداری باشد این هزینه پرداخت نخواهد شد.
محمد سهیلی، نایب رییس اول شورای اسلامی شهر مشهد مقدس نیز اظهار داشت: چون دولت مجوز استخدام نیرو در آتشنشانی را صادر نکرده است و ما باید ایستگاهها را توسعه دهیم لذا مجبور به خصوصی سازی در این حوزه هستیم.
غلامحسین صاحبی، رییس کمیسیون خدمات شهری نیز عنوان کرد: ما به ازای هر نیرو سه میلیون و ۳۵۰ هزار تومان به بخش خصوصی پرداخت میکنیم که پیمانکار تنها یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان از این مبلغ را به عنوان حقوق به آتشنشان پرداخت مینماید.
علی اصغر نخعیراد، رییس کمیسیون اقتصادی نیز گفت: در اتوبوسرانی و خدمات شهری نیز بخاطر مشکلات موجود، بجای پاک کردن صورت مساله، پرداخت حقوق را به صورت مستقیم از سوی شهرداری انجام میدهیم. در آییننامه نیز تمام مسائل دیده خواهد شد.
در پایان با طرح تعدادی از اعضا مبنی بر ممنوعیت واگذاری ایستگاههای آتشنشانی به بخش خصوصی مخالفت شد و مقرر شد قرارداد تا پایان سال جاری تمدید شود.
همچنین در این جلسه ادامه لایحه تامین مسکن پرسنل شهرداری مشهد نظریه شماره ۹۷۶ مورخ ۰۸/۰۷/۹۵ کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و امور اداری و نظریه شماره ۱۲۶۳ مورخ ۰۵/۰۵/۹۵ کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکتها و نظریه شماره ۱۷۱۰ مورخ ۲۰/۰۴/۹۵ کمیسیون امور فنی، عمرانی و طرح ریزی شهری در خصوص لایحه شماره ۵۲۷۱۱/۲۱ مورخ ۲۲/۰۳/۹۵ در زمینه بسته حمایتی تأمین مسکن کارکنان شهرداری، سازمان ها و شرکت های وابسته تصویب شد.
براساس این مصوبه متقاضی استفاده از تسهیلات مسکن شهرداری باید فاقد مسکن یا زمین مسکونی باشد و از هیچ یک از امکانات دولتی مربوط به تامین مسکن مثل زمین، واحد مسکونی یا تسهیلات یارانه خرید و یا ساخت واحد مسکونی استفاده نکرده باشد.
در این جلسه علنی استفساریه شهرداری مشهد در مورد اخذ خسارت تاخیر تادیه نیز پاسخ داده شد.
در این مصوبه آمده است شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مهلت پرداخت بدهی معوق مودیان قبل از سال ۹۴ را تا پایان سال ۹۵ تمدید نموده است و این تمدید به منزله عدم مجوز شهرداری برای اخذ تاخیر تادیه از این مودیان میباشد.