اسلاید شوستون اصلیمشهد 2017پایتخت فرهنگ اسلامی

رویداد مشهد ۲۰۱۷ در آینه رسانه

کد خبر : 6001

در هفته ای که گذشت در راستای اطلاع رسانی رویداد مشهد ۲۰۱۷ اخبار مختلفی در رسانه ها منتشر شد که از جمله آنها ” احیای ۱۰ موزه در استان برای مشهد۲۰۱۷” ، طراحی تمبر یادبود “مشهد ۲۰۱۷” و … بود؛ همچنین در آخرین خبر در این رابطه گزارش اقدامات مشهد ۲۰۱۷ به رئیس جمهور توسط استاندار خراسان رضوی ارائه شده است.

مزیت فرهنگی مشهد زمینه ساز حداکثر بهره مندی از رویداد مشهد ۲۰۱۷/ عملکرد خوب شهرداری مشهد برای رویداد مشهد ۲۰۱۷

به گزارش صبح مشهد، محمد کمال سرویها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد رویداد مشهد ۲۰۱۷ را فرصت مغتنمی برای نشان دادن قابلیت های فرهنگی مشهد و تعامل دوسویه با کشورهای جهان اسلام دانست و نقش شهرداری مشهد در تحقق این امر را بسیار مهم عنوان کرد.

ایجاد و احیای ۱۰ موزه در استان برای مشهد۲۰۱۷

«محمد مقدوری» معاون عمرانی استانداری خراسان‌رضوی روز سه شنبه درباره آخرین فعالیت‌های انجام‌شده و در دست انجام استانداری مشهد به منظور آمادگی این شهر در سال ۲۰۱۷ برای میزبانی پایتخت فرهنگ اسلامی گفت: آخرین جمع‌بندی مربوط به پروژه‌ها در ستاد عمرانی مشهد ۲۰۱۷، شامل ۱۰۷ پروژه در چهار کارگروه و زیرمجموعه با اعتبار ۱۶۷۹ میلیارد تومان در ستاد عمرانی مشهد است که بر اساس اولویت‌بندی، فعالیت‌ها برای اجرای آنها در دست انجام و پیگیری است.
مقدوری ادامه داد: تشکیل کارگروه یا کمیته راهبری طرح های مربوط به کارگروه معماری و شهرسازی ستاد فعالیت های عمرانی مشهد ۲۰۱۷ (اعضا و نحوه عمل)، تامین اعتبار مورد نیاز برای حق‌الزحمه عامل چهارم در پروژه طراحی شهری خیابان ارگ، تعیین ساز و کار برگزاری مسابقه جایزه بزرگ معماری مشهد ۲۰۱۷ و برگزاری کنگره بین‌المللی معماری و شهرسازی خراسان بزرگ، تامین اعتبار پروژه‌های پژوهشی کارگروه معماری و شهرسازی ستاد فعالیت‌های عمرانی مشهد ۲۰۱۷ و تامین اعتبار پروژه ساختمان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی که مجری آن نیز سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی است، بخش دیگری از درخواست‌ها و پیشنهادهای استانداری خراسان‌رضوی را تشکیل می‌دهد.

استفاده از فرصت “مشهد ۲۰۱۷” برای حضور سرمایه‌گذاری خارجی

محمود عامری‌فرد، عضو شورای اسلامی شهر مشهد روز چهار شنبه درباره سرمایه‌گذاری خارجی در شهر مشهد اظهار کرد: سرمایه‌گذاری خارجی نیازمند امنیت است که خوشبختانه امروز کشور و به ویژه شهر مشهد دارای امنیت بسیار بالایی است که این را با یک نگاه به شهرها و کشورهای منطقه به خوبی می‌توان درک کرد.
وی با بیان اینکه باید مشهد را آماده سرمایه‌گذاری خارجی کنیم، گفت: مشهد در سال ۲۰۱۷ پایتخت فرهنگی جهان اسلام است که می‌توان از این فرصت برای سرمایه‌گذاری خارجی در شهر مشهد و همچنین معرفی بیشتر شهر و صدور انقلاب اسلامی استفاده کرد.

“مشهد ۲۰۱۷” فرصتی برای تغییر نگرش فرهنگی شهروندان و زائران

محمد سهیلی، نایب رییس شورای اسلامی شهر مشهد اظهار کرد: در راستای بهتر برگزار شدن رویداد “مشهد ۲۰۱۷” تحرکات خوبی در سطح کشور و استان انجام شده و ستادهایی در این ارتباط پیش‌بینی شده است.
وی افزود: شهرداری مشهد نیز به بحث مشهد ۲۰۱۷ ورود جدی داشته و برای برنامه‌های این رویداد ۱۶ میلیارد تومان در نظر گرفته البته شاید برخی از برنامه‌ها در اصلاح بودجه نیز مورد توجه قرار گیرد.
نایب رییس شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: به نظر من مهم‌ترین بهره‌برداری از این فرصت، برگزاری سمینارها و جشنواره‌ها نیست بلکه باید از فرصت برای تغییر نگرش فرهنگی شهروندان نسبت به شهر و زائران و همچنین تغییر نگرش زائران نسبت به شهر مشهد استفاده کنیم.

طراحی تمبر یادبود “مشهد ۲۰۱۷”

سید رحمان میرزائیان مدیر دبیرخانه ستاد مشهد ۲۰۱۷ روز پنج شنبه در دوازدهمین جلسه شورای راهبردی اظهار کرد: تمبر یادبود مشهد ۲۰۱۷ طراحی شده، و با همراهی مدیریت روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری، هویت بصری مشهد ۲۰۱۷ در سطح شهر به صورت گسترده جانمایی شده و حتی امروز سازمان‌های دیگر نیز از این هویت بصری استفاده می‌کنند.
میرزائیان در ادامه گفت: پیگیری روند اجرایی پروژه‌های اصلی مشهد ۲۰۱۷ همچون خط ۲ قطار شهری مشهد و باغ‌راه زیارت مورد توجه ما در این دبیرخانه بوده است.
وی ادامه داد: برنامه‌هایی که برای مشهد ۲۰۱۷ در نظر گرفته شده در دو حوزه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری قرار گرفته که در حوزه سخت‌افزاری به حوزه زیرساختی و افتتاح پروژه‌های بزرگ توجه دارد و در حوزه نرم‌افزاری نیز کلیدواژه‌های خاص برنامه‌ریزی، ام القرا و فردوسی مطرح شده تا در این راستا گام برداریم.

برگزاری کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری همزمان با سال ۲۰۱۷ در اردیبهشت ۹۶

هادی اعظمی، رییس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد در دوازدهمین جلسه شورای راهبردی مشهد ۲۰۱۷ که در سالن شهدای شهرداری مشهد برگزار شد، درباره برگزاری کنفرانس ملی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری اظهار کرد: از سال ۱۳۸۵ شهرداری، شورای اسلامی شهر و دانشگاه فردوسی مشهد، ۷ کنفرانس برنامه‌ریزی شهری را در مشهد برگزار کرده‌اند.
اعظمی تصریح کرد: بر همین اساس در کنفرانس هشتم نیز ۵۰ درصد از مقالات مرتبط با موضوع مشهد ۲۰۱۷ خواهد بود و این کنفرانس بر اساس برنامه‌ریزی‌ها در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ برگزار می‌شود.

هموار شدن ثبت جهانی حرم مطهر رضوی(ع) و توس/ توجه ستادملی شهرسازی مشهد ۲۰۱۷ به دید و منظر حرم امام هشتم

پیروز حناچی، دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران و معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی در بیان اهمیت مصوبه ۱۱ بندی هیات وزیران برای مشهد ۲۰۱۷ گفت: مصوبه ۱۱ بندی هیات وزیران درباره مشهد ۲۰۱۷ ابعاد مختلفی را دربرمی‌گیرد که اگرچه بحثی فراملی محسوب می‌شود اما نیازمند همکاری‌های ملی و رسیدن به دیدگاهی فراملی است تا داشته‌های میراثی و فرهنگی ایران را برای سایر کشورهای مسلمان ترسیم کند.
دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در بیان وجه پراهمیت مصوبه ۱۱ بندی هیات وزیران راجع به مشهد ۲۰۱۷ به باز شدن مسیر ثبت جهانی توس و حرم مطهر رضوی اشاره کرد و افزود: باز شدن مسیر ثبت جهانی توس و همچنین مسیر ثبت جهانی حرم مطهر رضوی یکی از دستاوردهای بسیار مهم مصوبه ۱۱ بندی دولت بود که لازم است از تمامی کسانی که در این راه ما را همراهی کردند تشکر کنم.

تشریح جزئیات دیدار با دکتر روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران/ ارائه گزارش اقدامات مشهد ۲۰۱۷

علی رضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در تشریح جزئیات دیدار خود با دکتر روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: یکی از برنامه های دکتر روحانی دیدار با استانداران سراسر کشور و پیگیری موضوعات استان ها است که بر همین اساس روز گذشته با ایشان دیداری صورت گرفت.
وی گفت: گزارشی از روند اقدامات انجام شده در خصوص مشهد ۲۰۱۷ ارائه و بر تبدیل این نقطه به منطقه ای آزاد برای گفتگوهای بین مسلمانان با محوریت آستان قدس تاکید شد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفت + 15 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن