اجتماعیاسلاید شوستون اصلی

لزوم بهره گیری ازفرصت اوقات فراغت دانش آموزان برای آموزش مهارت های زندگی و ارتقا خلاقیت

کد خبر : 3005

استاندار خراسان رضوی بر لزوم بهره گیری از فرصت اوقات فراغت دانش آموزان برای آموزش مهارت های زندگی، رشد شخصیت و ارتقا خلاقیت ها تاکید کرد.

به گزارش صبح مشهد به نقل از  اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رضا رشیدیان در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به وجود بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر دانش آموز در استان، گفت: دولت تدبیر و امید در مدت فعالیت خود برای غنی سازی اوقات فراغت این قشر عظیم که آینده سازان جامعه اسلامی و یکی از اصلی ترین عوامل رستگاری جامعه به شمار می روند اقدامات مطلوبی را اجرایی کرده است.
وی افزود:  تامین اعتبارات لازم برای این فعالیت ها، فراهم ساختن زیرساخت های توسعه حوزه خدمات رسانی با اهداف افزایش گستره مخاطبان و کمک به ارتقا امور معیشتی معلمان از جمله آنها است.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در سال گذشته برای بیش از ۱۸۲ هزار دانش آموز برنامه های اوقات فراغت اجرایی شد، افزود: زمینه برای افزایش فراگیری طرح در جامعه مخاطب و کیفیت بخشی به برنامه ها در تابستان ۹۵ دردستورکار قرار دارد.
وی بر لزوم توجه به سلایق، علاقه مندی و نیازهای روز جامعه در تدوین برنامه های اوقات فراغت تاکید و خاطرنشان کرد: تقویت روحیه نشاط اجتماعی، سلامت روانی، افزایش قدرت یادگیری و قوه خودباوری برای پذیرش مسئولیت و حضور موثر در اجتماع نیز باید در این برنامه ها دنبال شود.
رشیدیان گفت: باید مقاوم سازی جمعیت نوجوان و جوان در مقابل آسیب های اجتماعی از طریق ارائه آموزش های لازم و آگاهی بخشی به آنان در قالب برنامه های اوقات فراغت دنبال شود.
وی خواستار هم افزایی تمام دستگاه های اجرایی با اداره کل آموزش و پرورش برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان شد و ادامه داد: ارگان های دولتی با در اختیار قرار دادن بخشی از امکانات و زیرساخت های خود به آموزش و پرورش برای افزایش دو برابری سطح خدمات رسانی،  به دانش آموزان نسبت به سال گذشته اقدام کنند.
استاندار خراسان رضوی شبکه های اجتماعی را یکی از امکان های جامعه امروزی معرفی و خاطرنشان کرد: با ارائه آموزش برای استفاده صحیح از فضای مجازی می توان زمینه را برای نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی و ایرانی در بین نسل جوان فراهم کرد.
رشیدیان با بیان اینکه می توان از امکان دانش آموزان آگاه به زبان های خارجی برای افزایش روابط فرهنگی با سایر کشورها به ویژه در قالب مشهد ۲۰۱۷ بهره برد، افزود: یکی از راهکارهای افزایش تعاملات بین الملی و دیپلماسی عمومی بهره گیری از این رابطه های فرهنگی است.
وی به بررسی اقدامات ستاد اسکان آموزش و پرورش در تابستان ۹۵ پرداخت و گفت: در رابطه با اسکان زائران فرهنگی این موضوع در ستاد خدمات سفر استان نیز مطرح و در حد توان به این مهم یاری رسانی خواهد شد.
اجرایی شدن طرح های استاد شاگردی، ارائه آموزش های فنی و حرفه ای با هدف آماده سازی برای حضور در بازار کار، ظرفیت سازی برای ایجاد فضای مطالعاتی در پارک ها و فضاهای سبز شهری، استفاده از ظرفیت دانش آموزان برای اجرایی کردن طرح های حفاظت از محیط زیست همچون ایجاد پوشش گیاهی در شهرستان های جنوبی استان و همچنین برنامه های مربوط به کمیته امداد امام خمینی(ره) و بسیج سازندگی، راه اندازی سامانه اوقات فراغت برای بررسی میزان اثرگذاری برنامه ها ، راه اندازی دبیرخانه دائمی برای تداوم این فعالیت ها در تمام ایام سال از دیگر تاکیدات استاندار خراسان رضوی در این جلسه بود.
شایان ذکر است؛ از ادارت کل اوقاف و امور خیریه، تبلیغات اسلامی و شهرداری مشهد به دلیل همکاری با آموزش و پرورش در زمینه اجرایی شدن برنامه های اوقات فراغت قدردانی شد.
گفتنی است؛ برنامه های اوقات فراغت امسال برای بیش از ۲۰۰ هزار دانش آموز در قالب ۳۰۰ شاخه فرهنگی و هنری و ۴۰ رشته ورزشی در هزار و ۵۰۰ پایگاه پیش بینی شده است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × دو =

دکمه بازگشت به بالا
بستن