اجتماعیاسلاید شو

در همایش تجلیل از خیران حوزه سلامت مطرح شد

موسسه خیریه بیماران آسیب پذیر توس، تنها شبکه خیریه ساماندهی شده در کشور است

کد خبر : 61733

به مناسبت هزار و صد و دهمین جلسه موسسه خیریه بیماران آسیب پذیر توس، همایش تجلیل از خیران سلامت با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهری در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد.

به گزارش صبح مشهد، دکتر غلامرضا بصیری‌پور، مدیرعامل موسسه خیریه حمایت از بیماران آسیب‌پذیر توس در این مراسم، گفت: این خیریه در طول ۲۵ سال اخیر ۱۱۱۰ جلسه برگزار کرده و در این جلسات همواره بر تکریم نیکواران و خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت، شفافیت در کنار عملکرد در جهت اعتمادسازی، رعایت دقیق نظم جلسه (یک ساعت) و حضور مستمر خیران تلاش کرده است.

وی با ابراز خرسندی از شکل گیری یک خانواده بزرگ و صمیمی خیران سلامت، ابراز کرد: در هیچ کجای کشور مشابه آنچه توسط خیران سلامت در جلسات هفتگی موسسه و کمک به بیماران آسیب پذیر صورت نگرفته است.

بصیری پور ضمن تشکر و قدردانی از خیران سلامتی که در این سال‌ها در کنار موسسه بودند، افزود: هدف ما کمک به بیمارانی است که در کنار بیماری، محرومیت مالی نیز درد آنان را دوچندان کرده است و سعی شده با بررسی پرونده‌ها در مدت کوتاهی و جلسات هفته‌ای بیماران محروم مورد درمان و رسیدگی قرار گیرند.

تنها شبکه خیریه ساماندهی شده در کشور در این مراسم دکتر سیدجواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور، گفت: ۲۵ هزار موسسه خیریه‌ای از سازمان بهزیستی مجوز فعالیت گرفته‌اند و این سازمان ۶۰۰ مجموعه هم فعال در حوزه بیماری‌های متابولیک دارد.

وی افزود: بیش از ۱۰ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بهزیستی هستند، در حالی که سهم این سازمان از بودجه کشور ۱.۴ درصد است، البته مشکلات بودجه‌ای در تمامی حوزه‌ها هست و ما برای جبران کمبودها از ظرفیت‌های مردمی و حمایت‌ها و همراهی‌ها خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت استفاده می‌کنیم.

در ادامه این مراسم دکتر اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، بیان کرد: آنچیزی که ما در زبان می‌گوییم، خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت در عمل آن را نشان داده‌اند و معتقدیم که رفتن در این مسیر نیازمند یک همت و اهتمام است که به‌خوبی از سوی این گروه از خیران عزیز صورت پذیرفته است.

وی خاطرنشان کرد: تاریخ نشان داده که انسان اقتصادی نمی‌تواند انسانی موفق باشد و باید به بحث فلسفله انسان اجتماعی و زنده شدن موارد مغفول مانده که شامل ایثار و محبت به دیگران بوده به‌خوبی نمایان شود.

در ادامه این برنامه محمود شبستری رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با بیان اینکه میانگین بودجه‌ای هر خراسانی در حوزه سلامت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است، گفت: این عدد در استان یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و در شهر یک‌ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تخصیص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: کاهش ۳۰۰ هزار تومانی برای شهرهای استان و ۵۰۰ هزار تومانی برای مرکز استان که خدمات زیادی به زائران و مجاوران امام رضا(ع) ارائه می شود، منطقی نیست، چرا که ما با این بودجه هم پاسخگوی نیازهای مردم در حوزه سلامت و هم جبران کمبودهای مالی این حوزه باید باشیم.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی تنها ۴ درصد کل بودجه کشور به حوزه سلامت تخصیص یافته که در برابر میزان خدمات ارائه شده بسیار پائین است و گرچه خبرهای خوبی در خصوص تخصیص سهم ۶.۵ درصدی این حوزه در بودجه ۱۴۰۴ دریافت کردیم و معتقدیم که باید حداقل درصد پایه‌ای آن بین ۶ تا ۷ درصد لحاظ شود.

شبستری با تاکید بر اینکه خوشبختانه در سال‌های اخیر کارهای خوبی در حوزه سلامت شده و نمونه بارز آن ۲ بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم (ص) و هروی در شرق و غرب مشهد است، گفت: این پروژه‌های بیمارستانی‌ پیشرفت ۴۰ درصدی داشته‌اند و امیدواریم که با حمایت خیران‌ عزیز حوزه سلامت هرچه‌زودتر آماده خدمت‌رسانی به بیماران شوند.

لازم به ذکر است در این همایش کتابی حاوی اطلاعات و جلسات این موسسه به قلم دکتر بصیری پور رونمایی و اهدا شد که در آن خانواده‌های خیران و اقدامات موسسه معرفی شده بود.

 

 

 

 

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 + نه =

دکمه بازگشت به بالا
بستن