بیماری شخصیتی ،اختلالی است که ریشه درتجارب کودکی دارد که مشخصه آن بی توجهی،کشمکش ،درگیری و سواستفاده ی احساسی و رفتار بیمار گونه ی بزرگسالان است .زمانی که کودک به نیازهایش توجه شود او ناراحتی و ترس و خشم خود را تسکین میدهد. اما اگر به نیازهای کودک توجه نشود فرد دچار یکسری اختلالات شخصیتی میشود.
صبح مشهد- فرزانه پیرو احمدی لنگرودی- کارشناس ارشد مشاوره خانواده
تشخیص فرد مبتلا به اختلال شخصیت :
شاید تعجب کنید یا براتون سئوال پیش بیاد که چگونه میتوانید تشخیص دهید که شخصی که با او هستید آیا اختلال شخصیتی دارد یا نه؟
جنبه های مختلفی برای بیماری شخصیتی وجود دارد که آشکار سازی آنها در اوایل ارتباط دشوار است .اول اینکه این افراد ممکن است در ابتدا رفتار خوبی نشان دهند و حتی بسیار اجتماعی و خودمانی ظاهر شوند.انها ممکن است در کار و برخی موقعیتهای اجتماعی عملکرد خوبی داشته باشند و با وجود این در طول زمان باعث رنجش کسانی شوند که به آنها نزدیک هستند .
افراد مبتلا به اختلال شخصیت میتوانند از لحاظ فیزیکی جذاب و از لحاظ روحی مانند هر فرد دیگری باشند .در برخوردهای اولیه نمیتوانید تشخیص دهید پس خودتان را سرزنش نکنید .
به خاطر داشته باشید که بسیاری از ما جذب افراد مبتلا به اختلال های شخصیتی میشویم،صرف نظر از اینکه چه نوعی باشند .
فرد مبتلا به ناهنجاری شخصیتی مشکلات دیگری هم دارد .بیماری شخصیتی ،مشکلات روان شناختی ،مشکلات حقوقی ،قانونی و شکست شغلی را باعث می شود و همینطور سلسله روابط شکست خورده را به همراه دارد .
۹ دلیل وجود دارد که جذب این افراد میشویم .برای اینکه این دلایل را بدانید با یک مشاور در تماس باشید