شهری

رییس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری خراسان رضوی مطرح کرد:

توانمند سازی کارشناسان دادگستری با علم و فناوری روز در دست اقدام می باشد

کد خبر : 57251

رییس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری خراسان رضوی گفت: با توجه به نیاز مردم به شناخت ساختمانهای نا ایمن، طرحی در این مرکز در دست اقدام است تا این ساختمانها شناسایی شوند.

به گزارش صبح مشهد، علیرضا بنی فاطمه روز چهارشنبه و در نشستی خبری در مشهد افزود: هم اکنون تعدادی از ساختمانهای ناایمن در مرحله کارشناسی توسط کارشناسان این مرکز و مرکز وکلا قرار گرفته است.

وی ادامه داد: برای این امر لازم است تا مدارک، اسناد و شرایط مختلف ساخت این بناها مورد ارزیابی قرار گیرد که زمان ارزیابی هر ساختمان نیز متفاوت است.

رییس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری خراسان رضوی گفت: هم اکنون ۵۴۷ کارشناس در خراسان رضوی مشغول به فعالیت و ۵۴۹ کارآموز نیز در حال طی کردن تجربه کاری خود هستند و ۲۶۴ نفر نیز طی چند روز آینده با برگزاری مراسم تحلیف مشغول خدمت به مردم خواهند شد.

بنی فاطمه افزود: از رویکردهای آینده این کانون، ایجاد رشته‌های مختلف دیگر است زیرا باید به سمت تخصص گرایی حرکت کرد.

وی ادامه داد: برای این که اظهار نظرهای کارشناسان همراه با دقت فراوان باشد لازم است تا ارتباط مناسبی بین بخشهای مختلف کارشناسی برقرار شود و بر اساس همین رویکرد، تعامل بین دستگاه های مختلف و سایر نظرات کارشناسان امکان ارزیابی به موضوعات نوین و تاره را فراهم می کند.

رییس مرکز کارشناسان دادگستری خراسان رضوی گفت: توانمند سازی کارشناسان از دیگر اهداف برنامه ریزی شده این مرکز است زیرا به دلیل ماهیت منحصر به فرد بودن هر پرونده، انتقال تجربه و دانش تخصصی باید در کنار هم صورت گیرد.

رییس مرکز وکلای قوه قضاییه در خراسان رضوی نیز در این نشست گفت:یکی از تکالیف و افتخارات مرکز وکلا، ورود به موضوع حقوق عامه است که مشاوران و وکلای این مرکز نسبت به آن در سطح کشور، استان و شهر حساس هستند و این موضوع را پیگیری می‌کنند.

رضا حضرتی افزود: وکلای این مرکز در طرحی یکپارچه و کشوری، روزهای یکشنبه هر هفته و پس از نماز مغرب و عشا در مساجد نقاط مختلف شهرها حضور می یابند تا امکان ارتباط مناسب بین مردم و وکلا وجود داشته باشد.

حضرتی افزود: هم اکنون سه هزار و ۶۰۰ نفر در ۳۶ حوزه قضایی این مرکز در خراسان رضوی در قالب مشاوره و وکالت در حال فعالیت هستند و تاکنون ۳۸۱ پرونده به صورت معاضدت قضایی و ۴۹۳ پرونده تسخیری برای جامعه هدف به صورت رایگان پیگیری شده است.

منبع: ایرنا خراسان رضوی

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوزده + هجده =

دکمه بازگشت به بالا
بستن