اسلاید شوستون اصلیمشهد 2017پایتخت فرهنگ اسلامی

ظرفیت گردشگری حلال در جذب گردشگران «مشهد ۲۰۱۷»

کد خبر : 5651

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به ظرفیت گردشگری حلال برای «مشهد ۲۰۱۷» گفت: زوایای مختلف گردشگری حلال باید مورد توجه باشد.
به گزارش صبح مشهد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، مسعود سلطانی‌فر در مراسم اختتامیه سومین همایش ملی مشارکت گردشگری که در آمفی تئاتر هتل پارس مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: ظرفیتی بسیار قابل توجه و مطرح در گردشگری کشور وجود دارد که با وجود زمینه‌های متناسب برای توسعه گردشگری حلال از زوایای مختلف کمتر به آن توجه شده بود.
وی متذکر شد: گردشگری حلال ظرفیت بالقوه و بالفعلی است که باید مورد تبلیغ قرار بگیرد و اقدامات لازم در راستای تولیدات اقتصادی به صورت مستقیم و غیرمستقیم انجام شود و تمام دستگا‌ه‌ها گواهینامه استاندارد حلال را کسب کنند. ما در آستانه مشهد ۲۰۱۷ قرار داریم و گردشگری حلال می‌تواند زمینه خوبی برای جذب گردشگران باشد.
وی گفت: در آستانه مشهد ۲۰۱۷ مراسم شهر جهانی صنایع دستی گوهرسنگ‌ها را در مشهد داشتیم و امیدواریم در ادامه با برگزاری مراسمات و مناسبت‌های مختلف گوشه‌ای از دینمان را به شهر مقدس مشهد ادا کنیم.
وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اقدامات توسعه گردشگری حلال است اگر چه تا رسیدن به شرایط مطلوب راه طولانی در پیش داریم اما نقطه شروع کشورهای موفق در عرصه گردشگری ایجاد زیرساخت باور عمومی در این حوزه است.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: نخستین زیرساخت در این حوزه ایجاد باور عمومی در همه عوامل دست‌اندرکار برای کار است که امروز آن را می‌بینیم.
سلطانی‌فر اظهار کرد: اگرچه تا رسیدن به شرایط مطلوب راه زیادی داریم و این نقطه شروع در عرصه گردشگری حلال است. برای رشد و توسعه به عنوان فنداسیون استانی و خمیرمایه کار امروز خاکریزهایی که در مقابلمان قرار داشت برداشته‌ایم و به مسیر همواری رسیده‌ایم و باید با سرعت به اهدافمان نزدیک شویم.
وی افزود: هر جا لازم است حرکتی را سامان دهیم تمامی دستگاه‌ها حضور دارند. ظرفیت ۶۵۰۰ میلیارد دلار در بحث تفریحات گردشگری داخلی و خارجی در تمام دنیا وجود دارد که ۱۵۰۰ میلیارد دلار درآمد کشورها ماحصل گردشگری خارجی است.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ۱۶۰ میلیارد دلار به نسبت کشورها در بحث گردشگری حلال سرمایه‌گذاری داشته‌ایم و این ظرفیت باید به بیش از ۲۰۰ میلیارد برسد. در تمام کشورها سرمایه‌گذاری شروع شده و ما ۳۷ سال است که در اماکن فرهنگی، اردوگاه‌ها و مناطق طبیعی سرویس‌هایی را در چارچوب گردشگری حلال داریم.
سلطانی‌فر خاطرنشان کرد: ساز و کار قانونی و معرفی گردشگری حلال به خوبی در کشور فراهم نشده است اما امیدواریم از این ظرفیت بتوانیم بهتر استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد گردشگران ایران مذهبی و زیارتی هستند، افزود: گردشگری مذهبی و زیارتی تنها مرتبط با پیروان ادیان اسلامی نیست و حتی پیروان ادیان مختلف نیز به دنبال گردشگری مذهبی هستند. نیمی از گردشگران ایران زیارتی هستند. در همین راستا نیمی از گردشگری ما که بر اساس توافق و بررسی صورت گرفته ۷٫۵ میلیارد دلار برآورد شده است که نیمی از این درآمد در بخش مذهبی و سهم استان خراسان ۳ درصد است.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: در حالی که ظرفیت گردشگری برای شیعیان و غیر شیعیان در ایران فراهم است و تنها محدود به مسلمانان نیست باید این زمینه را فرصت خوبی برای گسترش گردشگری حلال در نظر بگیریم و این تنها بخشی از گردشگری است که می‌تواند ما را به اهداف چشم‌انداز کشور برساند اگرچه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی گسترده‌ای در ایران وجود دارد که مورد توجه گردشگران خارجی اس

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفت + 1 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن