پایتخت فرهنگ اسلامی

مشهد، میزبان دومین رویداد ملی استارت آپ سرآمدان شاهد و ایثارگر

کد خبر : 44368

دومین رویداد ملی استارت آپ سرآمدان شاهد و ایثارگر ۶ استان کشور در مشهد پایان یافت. در این همایش، که صبح امروز در هتل تابان مشهد برگزار شد هشت نفر از فرزندان شهدا و ایثارگر نخبه و پژوهشگر، ایده ها و نتایج تحقیقات و پژوهش های خود را تشریح کردند.

به گزارش صبح مشهد، مدیر عامل مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر، گفت: در این رویداد ۳۴ نفر از پژوهشگران، ایده ها و طرح های خود را ارائه کردند که پس از بررسی توسط کمیته داوران، هشت ایده و پژوهش که به صورت آنلاین مباحثه و ارائه طرح بیان شده و در سه سطح به مرحله نهایی راه یافته بود امروز رقابت های خود را به صورت حضوری برگزار کردند.

عادل مهری، اظهار کرد: نفرات برتر هر سطح به رقابت های کشوری که ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ به میزبانی تهران برگزار خواهد شد معرفی می شوند.

وی، هدف از برگزاری این رویداد را ترغیب، استعدادیابی و حمایت از ایده ها و استارت آپ ها در استان اعلام و تصریح کرد: این رویداد در سه مرحله استانی، منطقه‌ای و کشوری برگزار شد که در مرحله اول بر اساس داوری‌های استانی تعدادی از آثار انتخاب و به مرحله منطقه‌ای، ارسال شد و سپس چهار ایده در مرحله منطقه‌ای انتخاب می شود و به مرحله کشوری راه می‌یابد.

وی، اتفاق خوب این رویداد را راهیابی این ایده‌ها به مرحله کشوری دانست و افزود: حتی اگر در آن مرحله برگزیده نشود ممکن است برای اجرایی کردن ایده، مورد توجه حامیان قرار گیرد.

مدیر عامل مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر درباره مهم ترین محورهای رویدادهای این همایش گفت: فرهنگ سازی، اطلاع رسانی، مستندسازی در قالب نرم افزارها و اپلیکشن ها و بازهای رایانه ای، خدمات آموزشی، سلامت، مراقبت های سالمندی و امور جانبازان، امداد و نجات، گردشگری و هتل داری، بانکی و بیمه ای، کشاورزی و دامداری، اشتغال و مسکن قسمتی از این رویداد ملی است که به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد شهید و امور ایثارگران و مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر مورد توجه قرار گرفته است.

معرفی برگزیدگان

به گزارش خبرنگار ما در ادامه مراسم، نفرات برتر معرفی شدند که در سطح اول، محمد حسن پیمانفر برای ایده ارائه خدمات ورزشی در دسترس بر پایه هوش مصنوعی، محمود دهقانی محمود آبادی برای راه اندازی سایت پسماندهای ویژه، محمد فلاح برای طرح ملی سامانه غیر متمرکز توزیع سوخت معرفی شدند. در سطح دوم نیز سعید علیخانی برای ساخت حسگر بر پایه آپتامر به منظور تشخیص عامل های زیستی و علی مهر آذین برای اسپری پاک کننده روغن و چربی از سطوح بدون نیاز به نیروی مکانیکی و جسم خارجی معرفی شدند و در سطح سوم رقابت ها بین جواد سمیعی برای دستگاه تزریق سم و کود به درخت و محمد صادق میر جلیلی برای تبدیل پسماند پلیمری لاستیکی به دوده صنعتی و رزین ادامه پیدا کرد.

تیم داوری این رقابت ها را فرزاد غیبی، نرگس خنده رو و کاظم روحبخشیان بر عهده داشتند.

مسئول دفتر مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر در حاشیه برگزاری این رقابت ها در بیان گزارشی از عملکرد مرکز، گفت: در گذشته این مرکز با عنوان بنیاد نخبگان شاهد و ایثارگر مطرح بود که از سال ۱۳۷۶ با معرفی استعدادهای برتر در زمینه های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی فعالیت کرد.

شهامت، درباره هدف از برگزاری استارت آپ ها اظهار کرد: مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر کشور به منظور شناسایی قابلیت ها، ارتقای سطح علمی، ضابطه مندی و حمایت از نخبگان، دانش پژوهان و کارآفرینان خانواده های معظم شاهد و ایثارگر، اقدام به برگزاری رویداد استارت آپ های سرامدان شاهد و ایثار گر کرده است. به گفته وی، مرحله منطقه ای امروز بین ۶ استان خراسان های رضوی، جنوبی و شمالی، یزد، سیستان و بلوچستان و کرمان پایان یافت که خراسان رضوی، استان معین بود.

به گزارش خبرنگار ما در این مراسم حجت الاسلام معصومی مدیر کل بنیاد شهید خراسان رضوی، قاسم محمدزاده مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی ،حجت السلام عزیزی مدیر کل بنیاد شهید خراسان جنوبی، فرزند شهید هاشمی نژاد، عادل مهری مدیر عامل مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر و جمعی از مدعوین و خانواده شهدا و ایثارگران حضور داشتند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

16 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا
بستن