به گزارش صبج مشهد ، کسادی کمیسیون فرهنگی در حالی است که تعداد زیادی از نمایندگان برای عضویت در کمیسیونهایی مثل امنیت و اقتصادی داوطلب شدهاند. نواب رئیس مجلس هم تا به حال نتوانستهاند نمایندگان را قانع کنند که از کمیسیونهای پرترافیک به کمیسیونهای خالی مثل فرهنگی، شوراها و قضایی بروند.
با حضور علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، داوطلبان کمیسیون فرهنگی به ۴ نفر میرسد و بدین ترتیب این کمیسیون هنوز برای رسیدن به حد نصاب ۱۵ عضو کم دارد.
نصرالله پژمانفر، عضو کمیسیون فرهنگی در مجلس نهم، عوامل زیادی را در عدم تمایل نمایندگان به کمیسیون فرهنگی ذینفع میداند و میگوید: کمترین ارجاعات به کمیسیون فرهنگی است. بسیاری از موضوعاتی که به کمیسیون فرهنگی مربوط است به کمیسیونهای دیگر ارجاع داده میشود. خیلی تعجب دارد که مباحث فرهنگی از قبیل فضای مجازی به کمیسیونهایی مثل اجتماعی و حتی صنایع و معادن فرستاده میشود.
او ادامه میدهد: اگر برخی رویشان میشد، این مساله را مطرح میکردند که به کمیسیون فرهنگی نیاز نداریم. البته این حرف را به طور غیررسمی مطرح کردهاند؛ آنها بنا بر جمعآوری کمیسیون فرهنگی دارند و میخواهند برخی مسائل را به کمیسیون اجتماعی و برخی را به کمیسیون شوراها ببرند.
پژمانفر تاکید میکند: نتیجه این نگاهها این است که از مجموع ۳۰۰ نماینده فقط چهار نفر برای عضویت در کمیسیون فرهنگی اعلام آمادگی میکنند. در نهایت یک سری افراد را به کمیسیون فرهنگی میآورند اما این معنای خیلی بدی دارد که افراد با اختیار به این سمت نیایند. در مجلس نهم هم چنین افرادی داشتیم که مدتی در کمیسیون بودند و هیچ فعالیتی نداشتند؛ درنهایت هم در اواسط مجلس، تغییر کمیسیون دادند.
انتهای پیام