اخبار مهماسلاید شو

آتش‌سوزی انبار علوفه در ۷۰ کیلومتری مشهد

کد خبر : 63770

مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی مشهد از تلاش آتش نشانان ایستگاه ۴۵ برای مهار حریق یک انبار علوفه در روستای  خور علیا خبر داد.

به گزارش صبح مشهد به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد، آتشیار وحید باخدا اظهار داشت: ساعت ۲۰:۳۸ دقیقه شامگاه دوشنبه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) در پی اعلام مرکز فرماندهی ۱۲۵ مبنی بر آتش سوزی یک انبار علوفه در روستای خور علیا (در کیلومتر ۷۰ جاده کلات) بلافاصله آتش نشانان ایستگاه ۴۵به محل حادثه اعزام شدند.

به گفته مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد این حریق محبوس و مصدوم نداشت و علت آن در دست بررسی است.

سه توصیه مهم

۱. انبارهای مواد قابل اشتعال را مجهز به سیستم اعلام حریق کنید. علوفه و مواد خشک به سرعت آتش می‌گیرند. نصب سیستم هشدار اولیه می‌تواند از بروز فجایع بزرگتر و خسارات مالی جلوگیری کند.

۲. دسترسی به منابع آب را در اطراف انبارها و اماکن مشابه فراهم نمایید. وجود کپسول‌های آتش‌نشانی و منابع آب در نزدیکی این مکان‌ها، زمان مهار آتش را به شکل چشمگیری کاهش داده و به عملیات نجات سرعت می‌بخشد.

۳. مواد را به صورت ایمن و با فاصله از منابع حرارتی انبار کنید. از انباشتن مواد قابل اشتعال در مجاورت وسایل برقی، سیستم‌های گرمایشی یا هر منبع جرقه‌ای خودداری کنید و فاصله ایمنی را رعایت نمایید تا احتمال حریق به حداقل برسد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نه − شش =

دکمه بازگشت به بالا
بستن