
مراسم پایانی و اختتامیه سیزدهمین جشنواره سرود رضوی با حضور ۶۰۰ نفر در دو بخش رقابتی و همگانی در مشهد مقدس با مشارکت بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) و اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار میشود.
به گزارش صبح مشهد، علی سعیدی، معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در نشست خبری سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی با اصحاب رسانه که در محل بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) برگزار شد، گفت: ما سیزدهمین جشنواره سرود رضوی را یک فرصت بینظیر تربیتی میبینیم. نظام تعلیم و تربیت شش ساحت دارد و این جشنواره سه ساحت مهم، دینی – عبادی- اخلاقی، ساحت اجتماعی و ساحت هنری و زیبا شناسی را مبتنی بر اسناد بالادستی را تامین میکند.
وی افزود: در برگزاری این جشنواره بصورت مشترک بنیاد بینالمللی امام رضا، وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همکاری داشتهاند، که هر کدام وظایفی بر اساس تفاهمنامه انجام میدهند. ۴۲ هزار دانشآموز در قالب ۴۳۰ گروه و ۴۵۰ اثر در جشنواره شرکت کرده و به دبیرخانه رسید، که ۴۱ گروه شایسته تقدیر شدند.
معاونت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره سرود رضوی، ۲۶ تا ۲۹ فروردین ماه در مشهد برگزار میگردد که ما میزبان ۶۰۰ نفر در مشهد مقدس در دو مقطع متوسطه اول و دوم در دو جنسیت پسران و دختران هستیم.
سید مجتبی ذبیحی، دبیر سیزدهمین جشنواره سرود رضوی نیز عنوان کرد: برای داوری جشنواره، سعی کردیم بهترین داوران سطح کشور را همراه با استفاده از پتانسیل مشهد انتخاب کنیم. که پنج داور محترم، دکتر شهلا میلانی، مژگان خوش اندام، امیر احمدی، سید تقی نیکوکار و سید جواد هاشمی آثار را قضاوت خواهند کرد.
وی ادامه داد: اجرای گروهها در محل استقرار آنها، پسران در اردوگاه مازندران و دختران در اردوگاه ثامنالحجج خواهد بود. در بخش همگانی فیلم فرستاده و داوری شده که در اختتامیه معرفی میگردند. جوایز برگزیدگان در بخش رقابتی، به ترتیب ۳۰، ۲۵ و ۲۰ میلیون تومان و در بخش همگانی ۱۵، ۱۲ و ۱۰ میلیون تومان است.
دبیر جشنواره در خصوص تفاوت دوره سیزدهم با دورههای قبل اظهار کرد: بخش همگانی و دانشآموزی جشنواره سرود رضوی، دو دوره است که برگزار میشود. در دورههای قبل سرود رضوی بصورت حرفهای برگزار میشد و بخش دانشآموزی وجود نداشت. همچنین در دوره سیزدهم، اجرای همگانی یک سرود با موضوع امام رضا (ع) را با حضور تمامی شرکت کنندگان داریم که در سه نقطه حرم مطهر رضوی، آرامگاه فردوسی و مراسم اختتامیه اجرا خواهد شد.
سید جواد رفائی، مسئول دبیرخانه جشنوارههای رضوی نیز با اشاره به اینکه قرار بود اختتامیه جشنواره در سال ۱۴۰۳ برگزار گردد که به دلیل سانحه هوایی ریاست جمهوری به تاخیر افتاد، بیان داشت: مقام معظم رهبری بر سرود تاکید دارند و در فرمایشات شان میگویند ” ترانه و سرود واقعا تاثیرگذار است ” و ” سرود مثل هوای بهاری است”.
وی افزود: برای شرکت در سیزدهمین جشنواره سرود رضوی، ۲۵ استان و ۱۱۰ شهرستان مشارکت داشتند. در بخش سرود همگانی گروههای روستایی با تعداد ۳۰۰ نفر را شاهد بودیم. قابل ذکر است، جشنواره تجسمی رضوی ۸ اردیبهشت در فرهنگسرای ارسباران تهران مراسم اختتامیه خود را خواهد داشت و با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ایام کرامت اکران گرافیک، عکس و خوشنویسی در سطح شهر تهران داریم. همچنین مراسم اختتامیه جشنوارههای رضوی، ۱۹ اردیبهشت در مجتمع شهدای سلامت ( برج سپید) مشهد برگزار میگردد