اجتماعیاسلاید شو

گفتگو با کارآفرین پیکر تراشی سبزواری:

خلق آثار ناب از چوب خشک با دستان یک بانوی کارآفرین/ ۵ بانوی سرپرست خانواده صاحب شغل شدند

کد خبر : 61467

بهار سجادی با دستانش سمباده و چکش را لمس و به تکه‌های خشک و خشن چوب شکل می‌دهد و اعتقاد دارد «کار» مرد و زن نمی‌شناسد، بانوی گزارش ما بعد از یک دوره کوتاه آموزش با تکیه بر توانایی خود رویایش را به واقعیت رساند.

به گزارش صبح مشهد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، اینکه یک بانو سمباده و چکش را در دستان ظریفش می‌گیرد و به تکه‌های خشک و خشن چوب شکل می‌دهد و بر این باور است که کار، مرد و زن ندارد و مهم‌تر اینکه رویایش احیای هنر دستش و کارآفرینی است جایی بس تحسین دارد.

بهار سجادی دستانش را به هم می‌زند تا از خاک‌اره‌ها خلاص شود و می‌گوید: بهار سجادی هستم ،۲۹ ساله و فوق دیپلم کشاورزی، شاید برایتان سوال باشد، چرا کار من ارتباطی با رشته من ندارد، بله، منم معتقدم انسان باید به دنیال علایق خود برود و من نیز بعد از کسب تجربه در کارهای دیگر ، وقتی با این رشته هنری آشنا شدم به آن علاقه مند شدم و طی مدت کوتاهی و در کمتر از یک سال آموزش های لازم را فراگرفتم و در حال حاضر صفر تا ۱۰۰ این کار را انجام می دهم.

بعد از گذراندن آموزش های لازم در سال ۱۳۹۸، کارگاهی را با ۵۰ میلیون تومان سرمایه دایر کردم و فعالیت خود را با ۴ نیروی خانم شروع کردم، کار ما ساخت مجسمه چوبی به وسیله دستگاه برش بود.

در سال ۱۴۰۱ به پیشنهاد یکی از دوستانم، برای دریافت تسهیلات از کمیته امداد به کمیته امداد سبزوار مراجعه کردم و خوشبختانه ۱۰۰ میلیون تومان وام به من اعطا شد و با پول آن دستگاههایی که لازم داشتم خریداری کردم و کارگاه را توسعه دادم و مقداری هم برای رهن کارگاه هزینه کردم.

در طی این سال‌ها هم به مبحث پیکرتراشی و منبت‌کاری پرداختم و هم تولید خانگی کردم؛ لبخندی می‌زند با اعتماد به نفس می‌گوید، چه ایرادی دارد مگه کار مرد و زن هم می‌شناسد. دستهایش را در هم گره می‌کند و ادامه می‌دهد: من عاشق کار با چوب هستم و انرژی که از این کار دریافت می‌کنم برایم مهم و خیلی ارزشمند است به‌نظرم کار با چوب یعنی خلق یک اثر با ذوق و خلاقیت هنرمند که هر بیننده‌ای را جذب خود می‌کند.

چند ماهی به دلیل نواسانات ارز قیمت چوب بالا و پایین می شد لذا سفارش عمده نداشتم و به صورت تک بود و در حال حاضر خوشبختانه سفارش ها زیاد شده است.

من دستگاه خراطی نیز خریداری کردم تا ظروف آشپزخانه نیز تولید کنم اما هزینه های آموزش آن بالا است که نیازمند حمایت کمیته امداد هستم .

در حال حاضر برای ۵ نفر ایجاد اشتغال مستقیم و ۱۰ نفر اشتغال زایی غیر مستقیم داشتم.

به اعتقاد من انتخاب هر شغل و حرفه ای اول سختی های خاص خود را دارد و بالا و پاییین دارد اما انسان باید ریسک پذیر باشد و بداند قرار نیست همیشه در مسیر صعدوی باشی گاهی زیان و ضرر هم دارد.

اگر فروش خوب باشد و بازار باشد، تا ۴۰ میلیون تومان به صورت ماهیانه برای من درآمد دارد و به همه شهرستان ها و استان ها فروش عمده دارم

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دوازده − 3 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن