اسلاید شوپایتخت فرهنگ اسلامی

آغاز ثبت‌ نام اعتکاف در حرم مطهر رضوی از ۵ آذر

کد خبر : 61292

ثبت نام اعتکاف حرم مطهر رضوی از پنجم آذرآغاز می‌ شود.

به گزارش صبح مشهد به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی امروز در نشست خبری برنامه‌ های اعتکاف حرم گفت: ثبت‌ نام برای اعتکاف سال جاری از تاریخ ۵ آذر آغاز خواهد شد و تا ۱۴ آذر ادامه دارد.

امین بهنام افزود: متقاضیان می‌ توانند از دو روش برای ثبت‌ نام اقدام کنند؛ یا از طریق سایت رسمی اعتکاف آستان قدس رضوی به آدرس www.etiakaf.razavi.ir و ارسال عدد ۸ به پیش‌ شماره ۵۰۰۴۸۰۳۰ نسبت به ثبت نام در اعتکاف ماه رجب ثبت نام کنند.

وی گفت: قرعه‌ کشی در ۲۲ آذر برگزار و اسامی پذیرفته‌ شدگان در ۲۶ آذر اعلام خواهد شد و شرکت‌کنندگان باید پس از اعلام نتایج مدارک خود را تکمیل کنند.

بهنام افزود: برای خواهران حداقل سن ۹ سال و برای برادران ۱۴ سال تعیین شده است. همچنین سهمیه‌ های مشخصی برای غیرایرانی‌ ها (۱۰ درصد)، غیرمشهدی‌ ها (۱۰ درصد) و کسانی که در پنج سال گذشته معتکف بوده‌ اند (۱۰ درصد) در نظر گرفته شده است.

وی همچنین گفت: رواق‌ ها و شبستان‌ ها بر اساس گروه‌ های سنی تفکیک شده‌ اند. برای برادران، شبستان نجف‌ آبادی (۱۵ تا ۲۰ سال)، شبستان نهاوندی (۲۰ تا ۴۵ سال)، و شبستان میلانی (۴۵ سال به بالا) اختصاص یافته است. برای خواهران نیز شبستان گرم (۹ تا ۲۰ سال)، شبستان تبریزی (۲۰ تا ۴۵ سال) و شبستان سبزواری (۴۵ سال به بالا) در نظر گرفته شده است.

بهنام افزود: پذیرش اولیه برادران در دبیرستان شاهد فردوسی و خواهران در دبیرستان معادی انجام می‌ شود.

وی با اشاره به پیشینه برگزاری اعتکاف در این مکان مقدس گفت:  اعتکاف در حرم مطهر رضوی از سال ۱۳۳۷ آغاز شد. از سال ۱۳۷۲ آستان قدس رضوی مسئولیت برگزاری این مراسم را به عهده گرفت و از سال ۱۳۸۷ ثبت‌ نام‌ ها به صورت سیستم تلفنی و پیامکی انجام می‌ شود.

بهنام با ارائه آماری از اعتکاف سال گذشته افزود: در سال گذشته ۷۰ هزار و ۴۲۳ نفر برای اعتکاف ماه رجب ثبت‌ نام کردند که از این تعداد ۶۸ درصد خواهران و ۳۲ درصد برادران بودند. همچنین ۱،۰۲۰ نفر از مشهد، ۱۴۰ نفر از شهرستان‌ ها و ۶۰ نفر غیرایرانی شرکت داشتند.

وی گفت: ثبت‌ نام‌ کنندگان از ۲۱ کشور و ۶۸ درصد متأهل و ۳۲ درصد مجرد بودند. از لحاظ شغلی، ۳۰ درصد خانه‌ دار، ۲۲ درصد کارمند، ۲۲ درصد دارای شغل آزاد، ۱۰ درصد دانش‌ آموز، ۸ درصد دانشجو و ۸ درصد طلبه بودند

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه + چهار =

دکمه بازگشت به بالا
بستن