پایتخت فرهنگ اسلامی

نشست صمیمی جمعی از فعالان رسانه و کنشگران فضای مجازی :

آیین تجلیل و تشکیل شورای روابط عمومی مجمع نکو داشت غدیر

کد خبر : 59691

نشست صمیمی جمعی از فعالان رسانه و کنشگران فضای مجازی با مدیر مجمع نکو داشت با حضور مجتبی محمودی مدیرکل سازمان اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور و رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی، رضا سلیمان نوری رییس هیات مدیره انجمن گردشگری چهارباغ خراسان وعبدالله ابراهیمی مدیر روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در موسسه فرهنگی و هنری مجمع نکو داشت غدیر برگزار شد.

به گزارش صبح مشهد به نقل از روابط عمومی مجمع نکو داشت غدیر، حسین فلاح ، با تاکید بر نیاز امت اسلام به رهنمون غدیر گفت: : فلسفه واقعه غدیر خم و هدف آن حفظ دین در وحدت امت وعدم تفرقه وحفظ میراث نبوت وامت از همه بلاها بود که به درستی نه درک شد ونه مورد عمل واقع شد.

وی با بیان اینکه میراث غدیر یکی از مهم‌ترین و باارزش‌ترین میراث‌های فرهنگی و مذهبی در تاریخ اسلام به شمار می‌آید، اظهار کرد: این واقعه به عنوان یکی از ارکان اعتقادی شیعه مطرح است و به معنای انتخاب و نصب حضرت علی (ع) به عنوان امام و پیشوای مسلمین بعد از پیامبر (ص) تلقی می‌شود. غدیر خم نه تنها از نظر دینی، بلکه از نظر اجتماعی و سیاسی نیز اهمیت دارد و نشان‌دهنده نقش رهبری در جامعه اسلامی است.

وی ادامه داد: میراث غدیر شامل آموزه‌ها، اعتقادات و ارزش‌هایی است که از این واقعه سرچشمه می‌گیرند و به ترویج وحدت، محبت و همکاری میان مسلمانان دعوت می‌کنند. این میراث همچنین به عنوان نمادی از حق و عدالت در برابر ظلم و ستم در تاریخ اسلام شناخته می‌شود.
مدیر مجمع نکو داشت غدیر از آغاز فعالیت و طی سه سال مجمع سه موضوع شامل تعظیم شعائر، اطعام غدیر و خطبه غدیر مورد تأکید بوده که در سال اول بنا بر تعظیم شعائر، سال دوم اطعام غدیر ، سومین سال خطبه غدیرو در سال ۱۴۰۳ غدیر رضوی گذاشته شد.

وی بیان کرد: مهمترین هدف ما از فعالیت در مجمع این است که عید غدیر در دهه غدیر متوقف نشود و در طول سال نیز این مهم مورد توجه باشد که این نیازمند ایده‌پردازی از سوی فعالان فرهنگی و رسانه است.

فلاح گفت: با نگاهی به دغدغه امروز جوانان می‌بینیم که به فرامین غدیری عمل نکردیم و اشکال ما مبانی است این درحالی است که در مصادیق به دنبال اشکالات هستیم و دلیل این مشکلات هم این است که در جامعه ما غدیر به خوبی تعبیر نشده و در ایجاد پیوند غدیر با مردم ضعیف عمل شده است.

در ادامه این جلسه مجتبی محمودی مدیرکل سازمان اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور و رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی، رسانه را قلب حکمرانی متعالی دانست و گفت: جهان آینده جهانی نیست که کشورهای قدرتمند صاحب بمب اتم و صاحب پیشرفته ترین تکنولوژیهای موشکی باشند بلکه جهان آینده متعلق به کسانی است که بهترین روایت ها را دارند.

وی افزود: این جمله به خوبی نشان می‌دهد که در آینده، قدرت و تأثیرگذاری نه تنها به فناوری و سلاح‌های هسته‌ای محدود نمی‌شود، بلکه روایت‌ها و داستان‌هایی که انسان‌ها قادر به ساختن و به اشتراک گذاشتن آن‌ها هستند، نقش مهمی در شکل‌دهی به جهان خواهند داشت. روایت‌ها می‌توانند الهام‌بخش، همبستگی‌آفرین و تغییردهنده باشند.

محمودی اظهار کرد: در دنیای امروز، قدرت نرم (soft power) و توانایی در ارتباطات و روایت‌سازی به اندازه قدرت نظامی و اقتصادی اهمیت دارد. کشورها و جوامعی که می‌توانند داستان‌های قوی و الهام‌بخش را روایت کنند، می‌توانند نفوذ بیشتری در عرصه‌های بین‌المللی داشته باشند و بر افکار عمومی تأثیر بگذارند. به همین دلیل، آینده متعلق به کسانی است که می‌توانند با داستان‌های خود، واقعیت‌ها را شکل دهند و به تغییرات مثبت در جهان کمک کنند.
وی بیان کرد: تشکیل شورای روابط‌عمومی‌‌‌ مجمع نکو داشت غدیرمی تواند نقش برنامه‌ریزی و سیاست‌گزاری درترویج مفاهیم فرهنگ غدیر و توسعه مشارکت عمومی مردم در اعتلای فرهنگ غدیر را ایفا کند.

رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی خاطر نشان کرد: ضرورت وجود شورای روابط‌عمومی‌‌‌ مجمع نکو داشت غدیر در حال حاضربیش از پیش حس می‌شود تا به‌صورت یکپارچه و نظام مند برای همسان و همسوسازی فعالیت و وظایف و اهداف فرهنگ و آموزه های غدیر گام های موثری برداشته شود.

به گفته وی، از آنجایی که اهمیت و نقش سازنده رسانه ها برای همگان ملموس و روشن است و آنچه یک رسانه ارزشمند و پرمخاطب را تشکیل می‌دهد و بر پایه آن استوار است محتوا خوب است و به‌عبارتی دیگر روابط‌عمومی‌‌‌ تحلیل گر است.

محمد حسین محمددوست مدیر روابط عمومی مجمع نکو داشت غدیر، با اشاره به افزایش سرعت سیر اتفاقات در رسانه و فضای مجازی در سطح ملی و بین المللی و درگیر شدن جامعه با این تغییر و تحولات گفت: بهترین عرصه و مکانی که میتوان در راستای جهاد تبیین و جهاد امیدآفرینی گام برداشت و پیش قراول و خط مقدم همه اتفاقات است، حضور عرصه رسانه و فضای مجازی در رساندن پیام غدیر است.

وی در ادامه اظهار کرد: داده‌های خوبی در مجمع نکو داشت غدیر تولید می‌شود ولی نیاز به شبکه انتشار مناسبی برای این تولیدات محتوایی است تا در اختیارمخاطبان رسانه ها و کاربران فضای مجازی قرار گیرد و تشکیل شورای روابط عمومی می تواند ما را در این را یاریگر باشد.

در این نشست، به سیاست های جدید مجمع نکو داشت غدیر در استفاده از حداکثر ظرفیت های رسانه ای استان و تبیین برنامه ها، اهداف و کارکرد در شورای روابط عمومی مجمع نکو داشت غدیردر حوزه فرهنگ و مفاهیم غدیر، تشریح شد.

همچنین تعدادی از فعالان رسانه و کنشگران فضای مجازی استان، انتقادات، مطالبات، نظرات و پیشنهادات خود را در این حوزه مطرح کردند. در پایان نیز با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خبرنگاران تجلیل به عمل آمد.

استودیو صدا و تصویر «برهان» در مجمع نکو داشت غدیر افتتاح شد

همچنین با حضور مجتبی محمودی مدیرکل سازمان اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور و رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی،رضا سلیمان نوری رییس هیات مدیره انجمن گردشگری چهارباغ خراسان، عبدالله ابراهیمی مدیر روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و اصحاب رسانه، استودیو صدا و تصویر «برهان» موسسه فرهنگی و هنری مجمع نکو داشت غدیرافتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی مجمع نکو داشت غدیر، حسین فلاح مدیرمجمع کوداشت غدیر با اشاره به اینکه فرهنگ زیربنای توسعه است، عنوان کرد: غدیر، حلقه اتصال نبوت، امامت و ولایت است و ظرفیت پاسخگویی به تمام نیازهای بشری را دارد.

وی افزود: از هر منظری به واقعه غدیر بنگریم نقطه اتصال همه مکاتب بوده و مختص عالم خلقت است و ما تکلیف داریم که غدیر را در جامعه و شهر اسلامی بیش از گذشته پاس بداریم و نشر دهیم.

فلاح بیان کرد: در خطبه غدیر، پیامبر گرامی اسلام می فرماید بالاترین معروف تبلیغ ولایت حضرت علی (ع) است و از این جهت تکلیف سنگینی بر عهده ما قرار دارد.
به گفته وی استودیو برهان، فرصت مناسبی برای تبیین و تبلیغ واقعه غدیر است و باید با تهیه محتوای مناسب برای ترویج فرهنگ غدیر بهترین فرصت را برای تبیین اهمیت این روز بزرگ بوجودآورد.

وی یادآور شد: غدیر حلقه اتصال نبوت با ولایت و امامت است و از این رو تلاش می‌کنیم تا در برنامه ریزی برای بزرگداشت این ایام خطبه غدیر را به مردم معرفی کنیم و در کنار بیان اتفاقاتی که در این روز رخ داد نقش و تاثیر آن را در آینده جامعه به نمایش بگذاریم.

مدیر مجمع نکو داشت غدیر یادآور شد: غدیر یک فرآیند بود و اکنون یک خطبه غدیر از زبان امام علی(ع) و یک خطبه دیگر از زبان امام رضا(ع) در اختیار ما است که می‌توانیم با مطالعه آن به معارف والایی از غدیر دست پیدا کنیم.

لازم به ذکر است؛ در این استودیو امکان ضبط برنامه های آموزشی، ضبط تله تئاتر، برنامه های رادیویی و برنامه‌های تلویزیونی فراهم شده است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 + دو =

دکمه بازگشت به بالا
بستن