در ۴ ماهه ابتدایی سال جاری میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی شهرستان با افزایش ۲۸ درصدی به یک میلیون و ۹۰۰هزار قطعه رسیده است
به گزارش صبح مشهد، علی سادات شیرازی رییس اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد گفت: با عنایت به وظیفه مندی جهاد کشاورزی در تأمین امنیت غذایی جامعه و به جهت اجرای سیاستهای سازمانی در خصوص افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی و تولید حداکثری گوشت مرغ، ضمن همکاری با شرکت های تعاونی و زنجیره های تولید گوشت مرغ فعال در شهرستان، در واحدهای پرورشی شاهد افزایش ۲۸ درصدی در میزان جوجه ریزی طی ۴ ماهه ابتدایی سالجاری نسبت به سال گذشته و همچنین افزایش تولید گوشت مرغ بوده ایم
سادات شیرازی بیان کرد: شهرستان مشهد دارای تعداد ۵۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از یک میلیون و پانصد هزار قطعه می باشد که خوشبختانه تمامی این واحدها با حداکثر ظرفیت فعال بوده و در دو ماه گذشته شاهد بیشترین تعداد جوجه ریزی در این واحدها بوده ایم
سادات شیرازی ادامه داد: روند جوجه ریزی در کشور و استان بصورت روزانه بررسی شده و جوجههای آماده کشتار در ماههای مختلف مورد رصد قرار میگیرد. همچنین میزان گوشت تولیدی در تمامی کشتارگاه های استان و میزان گوشت ورودی به شهرستان مشهد از مبادی سایر استانها بصورت روزانه مورد پایش قرار گرفته و پیش بینی های تولید گوشت برای ۵۰ روز آینده بر اساس جوجه ریزی های انجام شده بصورت روزانه بررسی و پایش می گردد تا در تامین بازار گوشت مرغ مشهد خللی وارد نشود
وی شرایط بازار مصرف، بارگیری و تخلیه به موقع واحدهای مرغداری، همکاری و همدلی زنجیره تولید مرغ در شهرستان و استان، همچنین همکاری اتحادیه و تشکلهای مربوطه و مرغداران شهرستان را از جمله عوامل افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ عنوان کرد
سادات شیرازی افزود: نیاز روزانه شهرستان مشهد در حال حاضر حدود ۴۵۰ تن گوشت مرغ است که در راستای تنظیم بازار و تهیه گوشت مرغ با کیفیت برای عموم زائرین و مجاورین امام مهربانی این مقدار گوشت با ارزان ترین قیمتها در سطح کشور در تمامی واحدهای عرضه مرغ شهرستان بصورت روزانه توزیع و به فروش می رسد.