اسلاید شوپایتخت فرهنگ اسلامی

امام جمعه مشهد: عید بندگی را با تبعیت از سیره اهل بیت(ع) تداوم دهیم

کد خبر : 58128

امام جمعه مشهد گفت:امروز و در عید فطر، بنده خدا و جزو ابرار شدیم و در جوار اهل بیت(ع) قرار گرفتیم و برای تداوم این عید باید اخلاق و رفتار ما همانند سیره پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) باشد.

به گزارش صبح مشهد به نقل از ایرنا، سید احمد علم الهدی روز چهارشنیه در خطبه نماز عید فطر در مشهد افزود: بعد از یک ماه عبادت و روزه گرفتن و شبها احیا کردن خداوند امروز را عید قرار داد.

وی اضافه کرد: در عرصه زندگی هیچ مقام و ثروتی برای ما از عبد خدا بودن بالاتر نیست چرا که وقتی بنده خدا شدیم، خداوند زندگی ما را در دنیا و آخرت تامین می کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: پس از یک ماه بندگی امروز ما عبد خدا شدیم و امروز را خدا برای ما عید قرار داد و باید خاصیت این روز عید را در عرصه زندگی خود حفظ کنیم و اگر در میان همه عملیات زندگی و انجام وظایف و تکالیف فردی، اجتماعی و اقتصادی توانستیم برای خداوند، سهم سنگینی از برنامه های روزانه خود داشته باشیم این عبد بودن را حفظ کرده ایم.

علم‌الهدی افزود: اگر چند روزی از عید فطر گذشت و بعد عبد غیر خدا و در نهایت عبد شیطان شدیم این عید بودن چه ثمره ای دارد؟ خدایا این عید بودن و عبد و بنده بودن امروز را برای ما حفظ کن.

وی ادامه داد: دیگر خصوصیت عید بودن امروز این است که ما در ردیف ابرار و برگزیدگانی قرار گرفتیم که مصداق آن برگزیدگان در سوره “هل اتی” یعنی اهل بیت پیامبر(ص) عنوان شده است.

امام جمعه مشهد افزود: با یک ماه روزه داری، امروز جز ابرار و متقین شدیم و حضور ما در این جمعیت ابرار، عید است.

علم الهدی افزود: مطابق آنچه در نماز عید فطر می خوانیم، این مردم با احیای دین به عنوان سرمایه ای برای رسول الله هستند و اگر بناست امروز جامعه ما به عنوان جامعه وابسته به پیامبر باشد نباید در سبک زندگی اجتماعی ما مساله ای به نام بی حجابی وجود داشته باشد و این مساله با عظمت و شرافت جامعه رسول الله سازگار نیست.

وی ادامه داد: نهی از منکر نباید با یک برخورد متظاهرانه و به شکل ۲ قطبی کردن جامعه در آید، کیفیت امر به معروف در این خصوص نباید به شکل درگیری و تنفر بین ۲ گروه از اقشار جامعه شکل بگیرد بلکه باید با یک شیوه صحیح اجتماعی حل شود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

14 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن