شهری

مسئول در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد:

افزایش آمار بارداری و همچنین بارداری‌های بالای ۳۵ سال در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

کد خبر : 54746

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: براساس اطلاعات سامانه پرونده الکترونیک سینا، تعداد بارداری‌ها در ۶ ماهه اول امسال نسبت به ۶ ماهه اول سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۱۶۵۱ عدد افزایش داشته است و همچنین درصد بارداری‌های بالای ۳۵ سال نیز در همین مدت یک درصد افزایش داشته است.

به گزارش صبح مشهد به نقل از ایسنا خراسان رضوی، دکتر محمد احمدیان در خصوص سن باروری زنان در مشهد اظهار کرد: میانگین سن مادران درش زمان تولد فرزند در دانشگاه علوم پزشکی مشهد براساس اطلاعات تولدها در سامانه پرونده الکترونیک سلامت در سال ۱۴۰۱ و شش ماهه اول ۱۴۰۲ سال تفاوتی نداشته و ۲۹ سال بوده است.

وی در خصوص تعداد بارداری از ابتدای امسال عنوان کرد: در ۶ ماهه اول سال گذشته، ۳۵ هزار و ۷۲۳ پرونده بارداری تشکیل شده و در ۶ ماهه اول امسال ۳۷ هزار و ۳۷۴ مورد بوده است.

احمدیان افزود: براساس اطلاعات سامانه پرونده الکترونیک سینا، تعداد بارداری‌ها در ۶ ماهه اول امسال نسبت به ۶ ماهه اول سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۱۶۵۱ عدد افزایش داشته است.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص میزان بارداری‌های بالای ۳۵ سال تصریح کرد: در ۶ ماهه اول سال گذشته، ۷۱۸۸ مورد پرونده بارداری ۳۵ سال به بالا تشکیل شده که در ۶ ماهه اول امسال ۷۸۹۹ مورد بوده است.

وی ادامه داد: براساس اطلاعات سامانه پرونده الکترونیک سینا، درصد بارداری‌های بالای ۳۵ سال نسبت به کل بارداری‌ها در ۶ ماهه اول امسال نسبت به ۶ ماهه اول سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، یک درصد افزایش داشته است.

احمدیان در خصوص بهترین سن باروری گفت: قابلیت باردارشدن در زنان با رسیدن به سن بلوغ و شروع تجربه پریود، وجود دارد و این قابلیت تا رسیدن به دوران یائسگی کماکان مقدور است اما باید به این نکته توجه داشت که از ۳۰ سالگی به بعد، میزان باروری کاهش یافته و از ۳۵ سال به بعد این میزان با شیب سریع‌تری کم می‌شود؛ به طوری‌که بعد از سن ۴۰ و به خصوص ۴۲ سالگی میزان باروری چه به ‌صورت خودبه‌خودی و چه با روش‌های کمک باروری به‌شدت کاهش پیدا می‌کند.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: برای اینکه زوجین بتوانند در طول زندگی خود به تعداد فرزند دلخواه خود دست پیدا کنند، باید پس از ازدواج، فرزندآوری را به تاخیر نیندازند و فاصله بین بارداری‌ها را به گونه‌ای تنظیم کنند که در سنین جوانی تعداد ایده‌آل فرزندان خود را به دنیا بیاورند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیست + سه =

دکمه بازگشت به بالا
بستن