اسلاید شوپایتخت فرهنگ اسلامی

دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام مطرح کرد:

«پیاده‌روی اربعین» تبلورِ دیپلماسی فرهنگیِ جهان اسلام است

کد خبر : 48547

کنگره و اجتماع بزرگ اربعین یکی از نمادهای تمدن‌ساز عصر حاضر و بهترین فرصت برای نمایش حقانیت اسلام و مکتب اهل بیت علیهم‌السلام است که می‌توان آن را نماد دیپلماسی فرهنگی اسلام دانست و دشمنان امت اسلامی را هم مایوس خواهد کرد.

به گزارش صبح مشهد به نقل از آژانس خبری سازمان مستقل بین المللی حقوق بشر که با ذکر این مطلب که پیاده روی باشکوه اربعین نقطه عطف و نماد وحدت بین کشورهای اسلامی به ویژه شیعیان است، افزود: این مراسم هر ساله وحدت و دوستی دو ملت ایران و عراق را بیش از پیش نمایان می‌کند و جلوه‌ای از همزیستی برادرانه را به نمایش می‌گذارد.

علی کهنمویی دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام تشریح کرد: دیپلماسی فرهنگی زیارت اربعین عبارت است از استفاده از عناصر فرهنگی در ارائه تصویر صحیح از زیارت اربعین به مردم جهان. آیین پیاده روی زیارت اربعین یکی از نمادهای تمدن بزرگ اسلامی برای مسلمانان محسوب می شود.

مدیر موسسه بین المللی حقوق دانان سپهر تابناک : ادامه داد: در عرصه دیپلماسی عمومی، تعهدات برادرانه به همه‌ی مسلمانان جهان و تلاش برای تقویت وحدت اسلامی یکی از راهبردهای سیاست خارجی انقلابی است و در صورت اجرای صحیح، منجر به حل بخش مهمی از مشکلات جهان اسلام خواهد شد.

علی کهنمو یی تاکید کرد: امروز دیپلماسی عمومی، پشتیبان دیپلماسی رسمی کشورها بوده و یکی از مظاهر تعمیق و تقویت روابط دولت ها به شمار می رود.

دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام ادامه داد، معرفی مؤلفه های فرهنگ عاشورایی و بهره گیری از مؤلفه های آن برای همگرایی منطقه ای و جهانی، شناخت دقیق مخاطبان در سطح جهان تشیع، جهان اسلام و دیگر حوزه های فرهنگی جهان و افزایش سرمایه گذاری در حوزه فنّاوری های نوین ارتباطات و اطلاعات از مهم ترین راهبردهای دیپلماسی فرهنگی زیارت اربعین محسوب می گردد. در تحقق این مسیر علما ، متفکران، حکیمان و هنرمندان جهان اسلام از جمله کسانی هستند که نقش محوری دارند.

کهنمویی خاطر نشان ساخت: بی تردید استفاده از راهپیمائی اربعین در عرصه دیپلماتیک و امضای اسناد همکاری در این زمینه ،روابط دو کشور را از دیگر روابط متمایز و اهمیت مناسبات فیمابین را دوچندان کرده است.قطعا ادامه این روند منافع تهران و بغداد را تامین و امید دشمنان را نسبت به اخلال در روابط این دو کشور خنثی می سازد.

وی افزود: اجتماع بزرگ اربعین به جهانیان نشان می دهد که اگر مسلمان ها با یکدیگر و در کنار یکدیگر قرار بگیرند می توانند قدرت بسیار عظیمی را ایجاد کنند و در صورت کنار گذاشتن سلایق شخصی و حزبی و گروهی خود می توانند همه زیر پرچم امام حسین(ع) به وحدت، قدرت و شوکت برسند.

علی کهنمویی. دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام در پایان گفت: با دیپلماسی فرهنگی می توان اسلام هراسی و شیعه هراسی و توطئه های مختلف دشمنان را خنثی کرد و با تحقق توسعه و تعمیق روابط ایران و عراق ادامه آن را به شکل صحیح پیش برد و هم افزایی و هماهنگی نظام مندی با مردم مسلمان لبنان، یمن، بحرین، پاکستان، هندوستان، شیعیان ساکن در اروپا، آفریقا، آسیا و نقاط دیگر جهان، فراهم نمود و قطعا برکات و خیرات این حرکت عظیم می تواند همه مردمان در گستره جهان اسلام را در برگیرد.

علی کهنمویی

رونوشت؛

۱-کلیه سران و بزرگان جهان اسلام

۲-معاونت صیانت از ارزشها و میراث فرهنگی سازمان

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × پنج =

دکمه بازگشت به بالا
بستن