اسلاید شوپایتخت فرهنگ اسلامی

آیت‌الله علم‌الهدی: حجاب، زن را از حاشیه به متن تاریخ می‌آورد

کد خبر : 43517

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد گفت: زن اگر حجاب داشته‌ باشد در متن تاریخ قرار خواهد گرفت و اگر بی حجاب بود در حاشیه باقی خواهد ماند و هرچقدر هم سواد و قدرت سیاسی و اقتصادی داشته باشد همچنان در حاشیه مانده و در سایه مرد زندگی خواهد کرد.

به گزارش صبح مشهد، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم مطهری رضوی با تبریک زادروز فرخنده حضرت زینب کبری (س) اظهار داشت: حضرت زینب (س) زن را از حاشیه به متن تاریخ آورد و تا پیش از وجود آن حضرت هیچ زنی در تاریخ سازنده تاریخ نبود و این بانوی بزرگوار، به صورت یک خانم مردآفرین، قهرمان سازنده تاریخ شد.

وی اضافه کرد: در کربلا پیروزی شمشیر بر خون صورت گرفت و شمشیر ظلم و کفر بر خون که حق بود، پیروز شد اما زینب کبری (س) این خون ریخته شده را بر شمشیر آخته و برکشیده ظلم پیروز کرد.

امام جمعه مشهد گفت: با زن سالاری در خانه، زن از حاشیه بیرون نمی‌آید و برای اینکه یک زن سازنده و مستقل باشد باید پیرو حضرت زینب (س) باشد.

وی یکی از فلسفه‌های حجاب را نیز همین موضوع دانست و افزود: یکی از فواید حجاب زن این است که زن در حاشیه واقع نشود، در رهگذر شهوتها قرار نگیرد و به عنوان جذب کننده شهوت مردان مطرح نشود، بلکه به عنوان انسان برجسته، قوی و تاریخ ساز به متن تاریخ بیاید.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: حضرت زینب (س) در عین اینکه تاریخ ساز بود، در گرماگرم فعالیتهای مردآفرینی، جهادی و تبلیغاتی، مسوولیت عشق و عاطفه خود را نیز فراموش نکرد و در دل مبارزه، این مسوولیت را اجرا کرد که مظهر اجرای این مسوولیت پرستاری از بیمار در خیمه آتش‌گرفته بود.

وی گفت: پرستاری شغل و حرفه نیست، پرستار فرشته‌ای است که بر بالین بیمار به صورت فریادرس ظاهر می‌شود و مظهر عشق و عاطفه انسانی است، در زمان شیوع کرونا به خوبی مقدس بودن شغل پرستاران به تصویر کشیده شد.

امام جمعه مشهد افزود: دفاع از یک نظام و کشور ضامن امنیت است و پرستار ضامن صحت و سلامت است و ما افتخار می‌کنیم به رزمندگی رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس برای امنیت کشور، که رشادتها داشتند و در ۲ سال اخیر نیز دفاع مقدسی در عرصه سلامتی صورت گرفت.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: با شیوع ویروس کرونا در ۲ سال گذشته، پرستاران و پزشکان به عنوان قهرمانان دفاع مقدس تا مرز شهادت ایثارگری کردند.

وی گفت: بزرگترین خاصیت زینبی بودن در قشر پرستار است، سلامتی مردم مساله اول است، مشکلات اقتصادی و معیشتی وجود دارد اما سلامت و حفظ جان مردم اولویت اول در فعالیت های جهادی مسوولان است.

امام جمعه مشهد همچنین گفت: طبق موازین اسلام، وظیفه ما در برابر دشمنانی که هدفمند، با اهداف سیاسی و غیره دشمنی می‌ورزند، مسالمت‌جویی است، که طبق روایتی از امام علی (ع) این اقدام منجر به افزایش طرفداران می‌شود.

علم الهدی اضافه کرد: برخورد با دشمنان خدا و دشمنی که با مسالمت قابل اصلاح نیست، نیازمند مقابله است.

ضرورت کاهش آلایندگی نیروگاه توس برای رفع آلودگی هوای مشهد

امام جمعه مشهد گفت: مسوولان شهری و استانی برای رفع آلودگی هوا در مشهد باید تدبیری جدی و موثر به کار بندند که رساندن گاز به نیروگاه توس و حذف مازوت برای کاهش آلودگی هوای مرکز استان خراسان رضوی ضروری به نظر می‌رسد.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: تشکیلات نظامی، پزشکی، درمانی ما تشکیلات جوابگو در برابر همه نارسایی های جسمی و جان انسانهاست اما برخی حوادث و مشکلات جان مردم را تهدید می کند که هوای ناسالم از جمله آنها است.

وی خاطرنشان کرد: مسوولان باید برای حل این مشکل ورود جدی داشته باشند، مشهد شهری است که در مسیر و معبر باد شمالی قرار دارد و هر چقدر هم که وسائل موتوری و خودروی در این شهر تردد داشته باشند، نباید مشکل چندانی ایجاد شود.

وی اضافه کرد: در مسیر شمال و باد شمال، نیروگاه توس وجود دارد که به جای گاز، از سوخت مازوت استفاده می‌کند و دود مازوت این نیروگاه توسط باد به شهر می‌رسد.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: رساندن گاز به نیروگاه توس ضروری و واجب است تا دیگر مازوت مصرف نکند و این آلودگی از بین برود، در مشهد کمبود گاز نداریم و خیلی از استانهای دیگر از گاز مشهد استفاده می‌کنند، در کنار همه مصارف گازی، مصرف این نیروگاه را نیز باید اضافه کرد.

امام جمعه مشهد تاکید کرد: مدیران شهری و استانی روی این مساله تمرکز کرده و برای رفع آن اقدام کنند تا این مشکل به سادگی برطرف شود و صاحبان صنایع و صاحبان خودرو نیز مراقبت لازم را داشته‌ باشند آلودگی هوا حرکت ضدسلامتی است و باید به زودی حل شود.

نیروگاه حرارتی توس در کیلومتر ۱۲ جاده مشهد – چناران در سال ۱۳۶۴ تاسیس شده است، این نیروگاه از نوع حرارتی با ظرفیت تولید ۶۰۰ مگاوات و دارای چهار واحد بخار ۱۵۰ مگاواتی است.

منبع: ایرنا

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دو × دو =

دکمه بازگشت به بالا
بستن