اجتماعیاسلاید شو

جنگل جیغ مشهد کجا است و چرا مرموز است؟! + تصاویر

کد خبر : 39683

اگر دوست دارید به مکانی اسرارآمیز و کمی ترسناک سفر کنید می‌توانید به جنگل سر برج در نزدیکی مشهد بروید.

صبح مشهد– جنگل سر برج که به آن جنگل جیغ هم می‌گویند مکانی مرموز است که توجه خیلی از گردشگرانی را که به مشهد سفر می‌کنند جلب می‌کند. با این جنگل در ادامه بیشتر آشنا شوید.

جنگل سر برج در کجا قرار دارد
در منطقه طرقبه از توابع شهر مشهد در استان خراسان رضوی، جنگلی سرسبز و بکر با درختان سر به فلک کشیده و رودخانه‌ای فصلی قرار دارد. این جنگل را از این رو سربرج می‌خوانند که در نزدیکی روستایی با همین نام قرار دارد.

دلیل شهرت جنگل سر برج
اگر چه زیبایی و شگفتی این جنگل، گردشگران بسیاری را به سوی خود می‌خواند اما دلیل اصلی شهرت جنگل سربرج، نه این زیبایی‌های طبیعی بلکه اسراری است که در این جنگل دیده و شنیده می‌شود.

سربرج را جنگل جیغ می‌خوانند چرا که هر شب به محض غروب کردن خورشید، صداهایی از جنگل به گوش می‌رسد که شباهت زیادی به جیغ‌های مکرر و زجرآلود دارد.

روزهای این جنگل عادی و آرام است. شب هنگام اما صدایی عجیب و وحشت‌آور از درختان این جنگل به گوش می‌رسد. صدایی شبیه صوت یا جیغ که به محض تاریک شدن هوا شنیده‌ شده و تا سپیده دم ادامه دارد.

دلیل صدای جیغ در جنگل سر برج چیست

بومیان منطقه این جنگل را نفرین شده می‌دانند و معتقدند که نیروهای شیطانی در این جنگل زندگی می‌کنند و این صداهای شبانه، فریادها و جیغ‌های همان شیاطین است که به گوش می‌رسد. این صداهای عجیب و اسراری که ممکن است در دل این جنگل پنهان شده باشد، بسیاری از گردشگران ایرانی و خارجی را به این منطقه می‌کشاند.

اگرچه اکثر آنها چندان تحمل شنیدن این صداها را ندارند و ترس در دل آنها رخنه می‌کند و میل برگشت دارند اما برخی نیز هستند که ماندن در این جنگل را تجربه‌ای رازآلود و تکرارنشدنی می‌دانند.

راز جنگل چیست
این صداهای عجیب و ترسناک برای سال‌ها بدون علت روشن و درستی شنیده شد. برخی منبع این صدا را وزش باد در میان درختان و حرکت برگ‌ها می‌دانستند که البته با مطرح کردن این موضوع که صداها حتی در شب‌های صاف و بدون وزش باد نیز شنیده می‌شوند، رد شد. اما منبع این صداها بی‌علت نماند.

کارشناسان در تحقیقات خود دریافتند که این جنگل زیستگاه نوعی ملخ است که آوازهای شبانه آنها صدایی را ایجاد می‌کنند که شباهت زیادی به جیغ یک زن دارد. گفته شده هر درخت از این جنگل در طول شب شاید میزبان ۳۰ هزار ملخ باشد، ملخ‌هایی که سال‌هاست ترس را بر جان ساکنان و گردشگران بسیاری انداخته‌اند.

همچنین به گفته کارشناسان روی هر درختی در این منطقه نزدیک به ۳ هزار جیرجیرک در دو کیلومتری رودخانه هستند که بیش از ۴۰ روز نمی‌توانند زندگی کنند و از بین می‌روند. آواز گروهی تعداد زیاد جیرجیرک ها مانند صدای زوزه یا جیغ به نظر می‌رسد که باعث ترس و وحشت گردشگران و اهالی روستا می شود.

منابع: ایرنا زندگی- باشگاه خبرنگاران- سیری در ایران

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

20 − شش =

دکمه بازگشت به بالا
بستن