زندگی

پدرخانمم هر صبح برای دخترش پیام صبح‌بخیر می‌فرستد!/ خوشم نمی آید!

کد خبر : 38892

نزدیک به یک سال از ازدواجم می‌گذرد. پدر و مادر خانمم هر شب و هر صبح به او پیام شب‌بخیر و صبح‌بخیر در تلگرام، واتس‌اپ یا … می‌دهند و این قضیه برایم خوشایند نیست، راهکار چیست؟

نویسنده : دکتر سیدعلی ظریفی | روان‌شناس

صبح مشهد– مخاطب گرامی، قبل از هر چیز باید یک نکته را مدنظر داشته باشید که همسر شما فرزند چندم خانواده است و آیا پدر و مادر او با فرزندان دیگرشان هم همین رفتار را دارند یا خیر؟ گاهی اوقات وابستگی بیش از حد والدین به فرزندان‌شان باعث می‌شود دست به رفتاری بزنند که باعث آزردگی شود مثل تماس‌های پی‌در‌پی، رفت‌وآمدهای فراوان، سرکشی‌های نابه‌جا و … . تمام این رفتارها باعث نابسامانی خانواده دختر یا پسرشان می‌شود اما تکرار خواهد شد. با این حال در پیامک شما، معلوم نیست که میزان این وابستگی چه‌ مقدار است و شاید در حد نگران کننده‌ای نباشد. در غیراین صورت چند توصیه به شما داریم.

با همسرتان در این‌باره صحبت کنید
ابتدا این موضوع را با همسرتان در میان بگذارید و یادتان باشد که بیان کردن این مسئله، مهارت و سیاست خاصی می‌خواهد زیرا امکان دارد که نتیجه عکس شود. با همسرتان در باره این که وقتی این ارتباط زیاد باشد، استقلال و مدیریت زندگی‌مشترک تا حد زیادی دچار اختلال می‌شود، صحبت کنید. توجه داشته باشید که ارتباط والدین با زندگی فرزندان یکی از نتایج مشخص نبودن حد و مرز دو خانواده است، بنابراین شاید این مسئله با مدیریت شما، قابل حل باشد.

اگر این وابستگی دوطرفه است…
نکته دیگر این که، احتمالا این وابستگی همسرتان به والدین اش دوطرفه باشد یعنی همسر شما بعد از ازدواج، نیاز شدید به پدر و مادر را همچنان حس می‌کند. این اتفاق چهار عامل دارد که با کشف آن، می‌توانید راهکار مناسب را برای حل مشکل به کار گیرید.

۱- برخی از زنان، به خصوص زنانی که کمتر در اجتماع حضور دارند، وابستگی شدیدی به خانواده خود دارند زیرا نتوانسته‌اند وابستگی‌ها و تعلقاتی را با افرادی غیر از خانواده خود برقرار کنند. بنابراین شرایطی را فراهم کنید تا همسرتان با آشنایان یا دوستانش، کم و بیش ارتباط داشته باشد.

۲- برخی از خانواده‌ها، به دلیل سبک‌های تربیتی یا شرایط فرهنگی، فرزندانی وابسته به خانواده تربیت می‌کنند. فرزندان این خانواده‌ها در تصمیم‌گیری استقلال ندارند و قدرت استدلال و منطق آن‌ها کم است. این افراد حتی درباره مسائل خصوصی خود و همسرشان نیز با خانواده صحبت نمی کنند و نمی‌توانند حد و مرزی را در روابط‌شان مشخص کنند. برای حل این مشکل، باید حد و مرزهای تان را با خانواده همسر مشخص کنید و به همسرتان اطلاع دهید.

۳- یکی دیگر از دلایل وابستگی زن به خانواده، این است که اعتماد به نفس لازم را برای همسری ندارد. برای این زنان ،زندگی کنار همسر بسیار سخت‌تر از زندگی کنار خانواده است. به همین دلیل آن‌ها نمی‌توانند از عهده مسئولیت‌های خود بر بیایند و از ترس تحقیر یا شکست، به خانواده پناه می‌برند. تشویق و تمجید از همسرتان، راهکار حل این مشکل است.

۴- برخی از زنان نیز به دلیل نارضایتی و مشکلات همسرشان، ترجیح می‌دهند زمان بیشتری را با خانواده خود بگذرانند و کمتر در کنار همسرشان باشند. ممکن است تصور آنان از ازدواج و شوهر، با آن چه که اتفاق افتاده، فاصله داشته و این مسئله باعث سرخوردگی شان شده باشد. در این صورت هم شما باید رفتارهای تان را بررسی و در صورت نیاز، اصلاح کنید.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 + 4 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن