شهری

بیمارستان تخصصی سرطان در مشهد آماده بهره‌برداری است

کد خبر : 27709

بیمارستان تخصصی بیماران سرطانی با نام “ناظران” در مشهد که به همت خیران ساخته شده است آماده بهره‌برداری است.

به گزارش صبح مشهد به نقل از ایرنا، مدیر عامل انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد روز سه‌شنبه همزمان با روز جهانی سرطان به خبرنگار ایرنا گفت: برای احداث این بیمارستان تخصصی ۲۰۰ تختخوابی که عملیات اجرایی آن از تیرماه سال ۱۳۸۴ آغاز شده ۹۵۰ میلیارد ریال توسط خیران هزینه شده است.

اصغر افراسیابی افزود: با اتمام فرآیند تهیه لوازم و تجهیزات پزشکی این بیمارستان که در مرحله اول ۴۰۰ میلیارد ریال برآورد شده و همکاری نهادهای مربوطه در اخذ پایان کار ساختمان، این مرکز در اردیبهشت ماه سال آینده آماده پذیرش بیمار خواهد بود.
وی ادامه داد: این بیمارستان در زمینی به مساحت ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع و زیربنای ۲۹ هزار مترمربع در ۶ طبقه ساخته شده که بزرگترین بیمارستان تخصصی سرطان در شمال شرق کشور به شمار می‌رود.

وی گفت: تمام هزینه‌های احداث و تجهیز این بیمارستان توسط خیران پرداخت شده و بیش از هشت هزار نیکوکار در عملیات ساخت و تجهیز آن مشارکت داشته‌اند که برخی از آنان تا یک میلیارد ریال در ماه پرداخت کرده‌اند.

افراسیابی با بیان اینکه بیمارستان ناظران تکمیل‌کننده فعالیت مرکز درمانی رضا (ع) در مشهد است افزود: روزانه حدود یک هزار بیمار سرطانی در مرکز رادیوتراپی و انکولوژی رضا (ع) مشهد، که بزرگترین و مجهزترین مرکز پرتودرمانی کشور با ۶ دستگاه شتاب دهنده است درمان می‌شوند.
وی ادامه داد: در مرکز درمانی رضا (ع) که از سال ۱۳۸۶ به همت خیران در مشهد فعالیت دارد، تمام مراحل تشخیص و درمان بیماران سرطانی به غیر از جراحی انجام می‌شود، بدین ترتیب بیماران سرطانی در بیمارستان ناظران جراحی شده و برای درمان‌های تکمیلی به مرکز درمانی رضا (ع) ارجاع داده می‌شوند.
در حال حاضر بیمارستان “امید” مشهد زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی این شهر با ۱۰۸ تخت فعال تنها بیمارستان تخصصی درمان بیماران سرطانی در بخش دولتی است که شمال شرق کشور را زیر پوشش دارد.
چهارم فوریه برابر با ۱۵ بهمن‌ ماه روز جهانی سرطان نامگذاری شده است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفت − 6 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن