پایتخت فرهنگ اسلامی

تولیت آستان قدس رضوی: قضات در برابر تضییع حقوق موقوفات برخورد قانونی کنند

کد خبر : 26549

تولیت آستان قدس رضوی از قضات خواست در برابر تضییع حقوق موقوفات براساس قانون و شرع عمل کنند.

به گزارش صبح مشهد به نقل از آستان قدس رضوی روز جمعه به نقل از حجت الاسلام احمد مروی در دومین نشست مشترک دادسرای انتظامی قضات و حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه سراسر کشور که در ساختمان مرکزی دادگستری استان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد، گزارش داد: اسلام بر اهمیت حفظ و صیانت از موقوفات و اجرای نیات واقفان تاکید کرده است و دفاع و صیانت از کیان موقوفات یک وظیفه اخلاقی و واجب شرعی است که برعهده ماست.

حجت الاسلام مروی افزود: درخواست ما از دادستانان و قضات محترم کشور این است که در خصوص موقوفات، آنچه حکم الهی و قانون است اجرا شود.

وی اضافه کرد: در گذشته شورای عالی شهرسازی وزارت راه نقشه‌ای را برای مشهد تهیه کرده‌ بود که بخش عمده‌ای از زمین‌های آستان قدس رضوی در آن طرح از بین می‌رفت که من به مقامات دولتی گفتم این چگونه طرحی است که بخش زیادی از زمین‌های آستان قدس را از بین می‌برد که این کار خلاف قانون توسط دیوان عدالت اداری نقض و آن تصمیم غلط و اشتباه اصلاح شد که جای تشکر دارد.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: اگر طرحی متعارف برای شهر است و زمین آستان قدس رضوی هم در آن طرح قرار گرفته مشکلی ندارد اما در برابر اقدامات خلاف قانون و شرع باید ایستاد چون این زمین‌ها متعلق به حضرت رضا (ع) است که واقفان با خلوص نیت وقف آستان حضرت ثامن الحجج (ع) کرده‌اند و ما هم موظف به نگهداری و عمل به نیات واقفان هستیم و این زمین‌ها متعلق به فرد نیست.

حجت الاسلام مروی خطاب به قضات و دادستان‌های کشور حاضر در این مراسم گفت: ما از شما می‌خواهیم خادمان حضرت رضا (ع) باشید و در نهایت دقت و حساسیت بر اساس قانون و شرع از موقوفات این امام همام صیانت کنید.

وی ادامه داد: اهمیت قضاوت در اسلام سبب شده تا آیات، احادیث و توصیه‌های فراوانی در خصوص تبیین جایگاه قضاوت در جامعه بیان شود.

او اضافه کرد: در دین اسلام شان و جایگاه قضاوت بسیار ممتاز تعیین شده و شان قضاوت آن قدر بالاست که خداوند در موارد متعدد یکی از شئون خود در روز قیامت را قضاوت خوانده و این نشان دهنده اهمیت قضاوت و حکم کردن بین مردم است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن