پایتخت فرهنگ اسلامی

ممکن است نفوذی لباس روحانی بر تن کند یا چفیه برگردن بیندازد و ریش بگذارد!

اگر کسی از رهبری انقلابی‌تر است باید به او شک کرد!

کد خبر : 24742

بنده ۳۰ سال از نزدیک درخدمت رهبری بودم و می گویم رهبری نه می ترسند، نه تحت فشار افکار عمومی و نه تحت نفوذ قرار می گیرند
تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با جمعی از فعالان فضای مجازی، نکاتی را درباره اهمیت توجه به جنگ نرم، جریان نفوذ و همچنین ضرورت معیار قرار دادن بیانات رهبری مطرح کرد. به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین «مروی» در این دیدار با اشاره به تأکیدات و هشدارهای رهبر معظم انقلاب درباره نفوذی‌ها، گفت: رهبر معظم انقلاب در چند سال اخیر بارها درباره نفوذی‌ها هشدار داده‌اند، البته متأسفانه آن گونه که باید به آن پرداخته نشده است. وی افزود: این گونه نیست که نفوذی حتما با آرم و نشان مشخصی باشد، ممکن است نفوذی لباس روحانی بر تن کند یا چفیه برگردن بیندازد و محاسن داشته باشد، ممکن هم هست که با ریش تراشیده و کراوات ظاهر شود، نفوذی در هر لباسی می‌تواند باشد. باید مراقب نفوذی‌ها باشیم، آن ها ابتدا تلاش شان نفوذ به جریان‌های انقلابی است.حجت الاسلام والمسلمین مروی در خصوص راه‌های شناخت نفوذی‌ها گفت: ما برای شناخت نفوذی معیار داریم، اگر کسی از رهبری انقلابی‌تر است باید به او شک کرد، اگر کسی با یک فاصله و زاویه زیادی از رهبری حرکت می‌کند باید به او هم شک کنیم، رهبری معیار است. وی گفت: در حدیثی امیرالمؤمنین علی(ع) می‌فرمایند: «در مورد من دو گروه هلاک شدند، یکی آن ها که غلو کردند و از من جلوتر رفتند و دوم آن هایی که من را تنها گذاشتند.» خوارج به خیال باطل خودشان از امیرالمؤمنین انقلابی‌تر و قرآن شناس‌تر بودند ولی مصداق بارز نفوذی‌ها در عصر حضرت علی(ع) بودند. تولیت آستان قدس اظهار کرد: این که گفته ‌شود «رهبری یک سری محذوراتی دارند و نمی‌توانند بگویند؛ یا رهبری تحت فشار قرار گرفته‌اند؛ ما باید راه را برای رهبری باز کنیم» این سخنان جفا به رهبری است. بنده افتخارم این است که ۳۰ سال از نزدیک در خدمت رهبری بودم و می‌گویم، رهبری نه می‌ترسند، نه تحت فشار افکار عمومی و نه تحت نفوذ قرار می‌گیرند، کاملا حساب شده عمل می‌کنند و مصداق «اِنَّ الْمُوْمِنَ یَنْظُرُ بنُورِ ا…» هستند.
قدرت فضای مجازی کشور باید مقتدر شود.
حجت الاسلام والمسلمین مروی در بخش دیگری از صحبت های خود به اهمیت فضای مجازی در شرایط امروز اشاره و تصریح کرد : قدرت مجازی کشور باید همچون توان نظامی قدرتمند و مقتدر شود، ما باید به جایی برسیم که هیچ نگرانی از جنگ نرم دشمن نداشته باشیم. همان گونه که در عرصه جنگ سخت این کار را کرده‌ و به جایی رسیده‌ایم که هرچه دشمنان ما به کشورهای منطقه سلاح بفروشند و خودشان هم سلاح بیاورند، ما ترسی نداریم و تهدید جدی برای‌مان حساب نمی‌شوند و قدرت نظامی ما بازدارنده است.

یأس و ناامیدی، ابزار دشمن برای ضربه به کشور
وی همچنین یکی از مهم ترین رسالت‌های فعالان فضای مجازی را القای امید به جامعه و بیان توفیقات و موفقیت‌های کشور خواند و اظهار کرد: برای دشمن دولت‌ها تفاوتی ندارند، او می‌خواهد به جامعه این گونه القا کند که نظام اسلامی یک نظام کارآمد نیست و ما وظیفه داریم با بیان موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها جامعه را امیدوار کنیم. وی گفت: دو سخنرانی مقام معظم رهبری سالانه از اهمیت بیشتری برخوردار است، سخنرانی معظم له در ابتدای سال در حرم مطهر رضوی و سخنرانی در مرقد امام(ره)؛ مقام معظم رهبری در دو سخنرانی نوروزی سال‌های ۹۶ و ۹۷ به بیان بیلان کاری و گزارش موفقیت‌های جمهوری اسلامی پرداختند. کار رهبری ارائه آمار و ارقام به جامعه نیست، رهبری کلیات را می‌فرمایند. وقتی رهبر معظم انقلاب خود به بیان آمار و ارقام می‌پردازند و از موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها می‌گویند، مشخص است که حضرت آقا نگران هستند و ما در تبیین توفیقات و پیشرفت‌های کشور برای جامعه خوب عمل نکرده‌ایم. وی خاطر نشان کرد: یکی از وظایف فعالان فضای مجازی جبهه انقلاب اسلامی همین بیان موفقیت‌ها، توفیقات و القای امید به جامعه است. هرچیزی که موجب یأس مردم از نظام اسلامی شود، بازی کردن در زمین دشمن است. نباید از روی احساسات، عواطف و عصبانیت مطلبی را به جامعه منتقل کنیم که موجب ناامیدی مردم شود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

12 − سه =

دکمه بازگشت به بالا
بستن