مهندس امیدفر گفت: سالانه ۳ تا ۴ دوره استارتاپی در استان برگزار میشود و پارک علموفناوری خراسان و کانون کارآفرینان خراسان رضوی هم در این حوزه از فعالان و خالقان طرحها و ایدههای برتر استارت آپی حمایت میکند.
به گزارش صبح مشهد، مهندس علیرضا امید فر «هلدینگ سرای آسان ایرانیان برساد» شامگاه(۲۲ دیماه) در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: استارت آپها امروزه جایگاه ویژهای در بحث هوشمندسازی دارند و به دنبال شبیهسازی استارت آپی در ایران هستیم و در جلسهای که با مدیرکل فاوا داشتیم پیشنهاد حضور نمایشگاه ایرانکام را به ما داد و این نمایشگاه از ۱۲ تا ۱۶ دی ماه ۹۷ با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و دیگر مسئولان کشوری، استانی و شهری در نمایشگاه بینالمللی مشهد برگزار شد و با دستاودرهای خوبی هم از پاویون استارتاپی iran startup expo همراه بود.
مدیرعامل هلدینگ سرای آسان ایرانیان برساد افزود: با برگزاری این رویداد اکوسیستم استارتاپی به جایگاه حقیقی نزدیکتر و به واقع رویدادی بسیار قوی برای طی نمودن پلههای ترقی در حوزههای مختلف استارتاپی بود و معتقدیم که نخبگان و متخصصان استارتاپی با توان بالای خود همواره طرحهای و ایدههای خلاقانه را دارند و در مسیر پیشرفت و توسعه تنها نیازمند حمایت مسئولان و برداشتن موانع موجود برسرراهشان هستند.
وی با بیان اینکه نزدیک به ۳۸ استارتاپ در این رویداد شرکت کردند، گفت: در حاشیه برگزاری بیستویکمین نمایشگاه ایرانکام چندین قرارداد همکاری در حوزههای علمی، پژوهشی، مخابراتی، عمرانی، شهری و دیگر حوزههای فعال استارتاپی منعقد شد.
امیدفر با بیان اینکه در نمایشگاه ایرانکام در رابطه با نوع ارتباط و تعامل با مخاطب آموزشهای لازم داده شد، گفت: افراد کارآزموده حاضر در این رویداد در ارتباطهای چهرهبهچهره ظرف مدت زمان ۲۰ ثانیه با هر یک از مخاطبان خود که یکی از آنها وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود مهمترین و کاملترین نکات را در کمترین زمان ممکن و بیشترین بازدهی و اثرپذیری بیان کردند.
مدیرعامل هلدینگ سرای آسان ایرانیان برساد تصریح کرد: در این نمایشگاه طرحهای مختلف اشتغالهای استارتاپی در معرض دید عموم قرار گرفت و یکی از مهمترین آنها طرح اشتغال زنان سرپرست خانوار در منزل بود و این طرح موجب ایجاد اشتغالهای زیادی برای عموم بانوان علاقهمند بهویژه زنان سرپرست خانوار شده است.
وی تاکید کرد: سالانه ۳ تا ۴ دوره استارتاپی در استان برگزار میشود و پارک علموفناوری خراسان و کانون کارآفرینان خراسان رضوی هم در این حوزه از فعالان و خالقان طرحها و ایدههای برتر استارتاپی حمایت میکند و یکی دیگر از برنامههای ما برقراری ارتباط موثر و همکاری مستمر با سایر استارتاپها در جهت تبادل دانش و اطلاعات و ارائه خدمات بهتر و بیشتر در حوزههای مختلف استارتاپی بوده است.
امیدفر با تاکید بر اینکه یکی از بزرگترین دغدغههای استارتاپها در بحث بیمه آنها بوده است، بیان کرد: استارتاپهایی که سرمایهگذاری ویژه دارند از یک جایگاه قانونی برخوردار هستند و به همین جهت باید از حمایتهای ویژه هم برخوردار باشند و کلیه طرحها و ایدهای خلاقان استارتاپی وقتی موفقتر و اثربخشتر باشد که حمایت مسئولان را در بخشهای مختلف بهخصوص بحث بیمه داشته باشند.