اخبار مهمشهری

در نشست ارائه گزارش عملکرد یکساله معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد مطرح شد؛ تامین ۶ میلیون مترمکعب پساب تصفیه‌خانه خین عرب برای آبیاری فضای سبز/ رضایت بیش از ۷۰ درصد شهروندان از عملکرد حوزه معاونت خدمات شهری

کد خبر : 19117

در سال ۸۶ سرانه فضای سبز مشهد ۸٫۶ مترمربع و وسعت کمربند جنوبی ۵۱۰ هکتار بود که اکنون سرانه فضای سبز به ۱۶٫۶ مترمربع و کمربند سبز به ۲۸۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده و تعداد پارک ها نیز از ۲۶۹ پارک به ۵۹۵ پارک افزایش پیدا خواهد کرد.

با اجرای شبکه انتقال با هزینه ۸ میلیارد تومان طی چند ماه آینده ۶ میلیون مترمکعب پساب تصفیه‌خانه خین عرب جهت آبیاری فضای سبز استفاده خواهد شد .
به گزارش صبح مشهد، خلیل‌الله کاظمی، معاون سابق خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد و معاون جدید حمل و نقل و ترافیک و سرپرست معاونت فنی عمران شهرداری مشهد در گزارشی از عملکرد یکساله گذشته حوزه معاونت خدمات شهری گفت: پس از ۱۱ سال و ۵ ماه فعالیت به عنوان معاون خدمات و محیط زیست شهری این موضوع را هیچگاه فراموش نخواهم کرد که در ابتدای کار نگاه شهروندان و مسئولان این بود که به شهرهای دیگر بروید و کار کردن را از آنها یاد بگیرید.
وی با بیان اینکه اکنون خوشحال هستم که با همکاری بیش از ۱۱ هزار نفر از همکارانم در سطوح مختلف این معاونت شاهد رضایت نسبی شهروندان هستیم، اظهار کرد: نمی‌گوییم که کمبود و نقصی وجود ندارد اما براساس نظرسنجی که توسط دانشگاه فردوسی مشهد انجام شده بیش از ۷۰ درصد شهروندان از عملکرد خدمات شهری رضایت دارند.
معاون سابق خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد اضافه کرد: در سال ۸۶ سرانه فضای سبز مشهد ۸٫۶ مترمربع و وسعت کمربند جنوبی ۵۱۰ هکتار بود که اکنون سرانه فضای سبز به ۱۶٫۶ مترمربع و کمربند سبز به ۲۸۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده و تعداد پارک ها نیز از ۲۶۹ پارک به ۵۹۵ پارک افزایش پیدا خواهد کرد.
کاظمی ادامه داد: در حوزه جداسازی آب خام از آب شرب برای آبیاری فضای سبز که یکی از دغدغه‌های شهروندان و کارشناسان بود ۱۳۳ کیلومتر شبکه انتقال ایجاد و تا پایان سال به ابتدای ارتفاعات جنوب خواهد رسید.
معاون سابق خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد با اشاره به اینکه تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی نیز از ۲۲ ایستگاه به ۴۸ ایستگاه افزایش پیدا کرده تصریح کرد: در این مدت خودروهای آتش‌نشانی نیز از ۹۲ دستگاه به ۲۳۷ خودرو آتش‌نشانی افزایش پیدا کرده و رفت و روب و جمع‌آوری پسماند ۱۰۰ درصد مکانیزه و مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی شهرداری مشهد راه‌اندازی شده است.
وی در خصوص شعار شهردار سابق مشهد در خصوص شهر بدون معتاد گفت: همکاری و اقدامات ما در خصوص جمع‌آوری معتادان و کمپ‌های ماده ۱۶ با بهزیستی همچنان در حال انجام است و تحقق شعار شهر بدون معتاد نیز نیاز به مقدماتی داشت که در حال اجراست.
سابق خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد با اشاره به نیاز ۲۳ میلیون مترمکعبی آب برای آبیاری فضای سبز شهر مشهد افزود: از این میزان ۷-۸ درصد از آب لوله‌کشی استفاده می‌شود و مابقی از چاه‌های که برای شرب کیفیت ندارند و از روان آب‌ها و تصفیه‌خانه‌ها استفاده می‌شود .
کاظمی ادامه داد: پروژه بزرگی نیز جهت انتقال پساب تصفیه‌خانه خین عرب با هزینه ۸ میلیارد تومان در حال اجراست که به وسیله آن سالانه ۶ میلیون مترمکعب از پساب این تصفیه‌خانه جهت آبیاری فضای سبز شهر مشهد منتقل و استفاده خواهد شد.
معاون سابق خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد به اقدامات انجام شده در کشف‌رود اشاره و اضافه کرد: پس از رفع تصرف ۱۹۲ هکتار از اراضی کشف‌رود این اراضی درختکاری شد و قرار است در ۱۹۰۰ هکتار از اراضی کشف‌رود نیز مجموعه گردشگری ایجاد شود که بخشی از این زمین‌ها ابتدا باید توسط شرکت آب و فاضلاب تملک و در آن درختکاری انجام شود.
وی در باره خصوصی آتش‌نشانی نیز گفت: این موضوع توسط شورای شهر مشهد تصویب و در هیات تطبیق مصوبات فرمانداری نیز تائید شده است.
سابق خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: افرادی که با خصوصی‌سازی آتش‌نشانی مشکل داشتند به بند کاف تبصره ۸ اشاره و آن را امری حاکمیتی می‌دانستند در حالی که اینگونه نیست، سئوال ما این است که آیا بهتر آن است که ۱۷-۱۸ ایستگاه آتش‌نشانی که کمبود داریم توسط بخش خصوصی ایجاد و تعداد زیادی از جوانان بیکار مشغول کار شوند بهتر است؟ یا اینکه به دلیل نداشتن اعتبار این کار انجام نشود؟ به هرحال معتقدم که دغدغه‌های مخالفان که دغدغه ما نیز هست قابل حل است.
کاظمی در خصوص پروژه‌های درحال اجرای خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد نیز گفت: ۳۵ پارک در حال احداث است که تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید، ۲ مجتمع صنفی نیز با ظرفیت ۴۸۰ و۱۸۰ واحد نیز در حال احداث و تکمیل است که به زودی آماده بهره‌برداری خواهد شد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن