در چشم انداز ۵ ساله کارخانه زنجیره تولید را پیش بینی نمودیم و به دنبال تأمین مواد اولیه و با کیفیت مطلوب در مزارع و صنایع وابسته هستیم.
امروزه غذا در حوزه سلامت نقش مهمی را ایفا می کند و ما بر اساس مسئولیت اجتماعی و کمک به اقتصاد کشور قدم به عرصه صنعت غذا گذاشته ایم. به گزارش صبح مشهد، مدیر عامل فراپخت در بازدید اصحاب رسانه از خط تولیدی این واحد صنعتی با بیان این مطلب گفت: اولین کارخانه غذای گرم ایران با امکان تولید روزانه ۷۵ هزار پرس غذا در مهرماه ۱۳۹۵ شمسی با حضور وزیر وقت صنعت معدن و تجارت به بهره برداری رسید و اولین تولیدات خود را به پذیرایی از زائرین پیاده رضوی اختصاص داد.
مهندس رحیم غروری افزود: هم اکنون روزانه ۴۰ هزار پرس غذا در کارخانه تولید و توسط خودروهای مجهز به سیستم گرمایشی تحویل خریداران می گردد.
وی عمده مشتریان فراپخت را آستان قدس رضوی، شرکت های دولتی، کارخانجات صنعتی و بیمارستان ها معرفی کرد و خاطر نشان ساخت: پخت غذا بر اساس ذائقه مشتری و ۱۸ نوع متفاوت کار ساده ای نیست که الحمدلله پرسنل پرتلاش و غیور اولین کارخانه غذای گرم ایران به خوبی این وظیفه را انجام می دهند.
مدیر عامل فراپخت به اهمیت غذا در حوزه سلامت هم اشاره کرد و افزود: یکی از اهداف ایجاد و راه اندازی کارخانه، طبخ غذا بر اساس روش های علمی و ارتقای سلامت جامعه هست و تغییر رویکرد از آشپزی سنتی به صنعتی با حفظ کیفیت غذا و زمان پخت مناسب که صرفه جویی در انرژی و وقت را به دنبال دارد، از اهداف دیگر کارخانه فراپخت ایران می باشد.
مهندس غروری در بخش دیگر سخنانش به اشتغال ۲۶۰ نیروی مستقیم در ۲ شیفت کاری برای تولید ۳ وعده غذای روزانه و ۱۵۰۰ نیروی غیر مستقیم از جمله در حمل و توزیع اشاره کرد و افزود: جذب ۲۰ نیروی انسانی ورزیده را در دست اقدام داریم.
گفتنی است اولین کارخانه غذای گرم ایران با ظرفیت روزانه تولید ٧۵ هزار پرس غذای گرم و با سرمایهگذاری بالغ بر ١٢میلیارد تومان، در مدتزمان یک سال در فضایی به مساحت ۴۵٠٠ متر زمین و زیربنای ٣۵٠٠ متر احداثشده است.
پختوپز در دیگهای صنعتی کاملاً مکانیزه، رعایت تمام استانداردها و هماهنگ بودن و برابری با استانداردهای اروپایی و صرفهجویی در زمان و مصرف انرژی از جمله ویژگی های برتر و متفاوت این واحد صنعتی ملی می باشد.