اسلاید شوستون اصلیپایتخت فرهنگ اسلامیپایتخت معنویپربازدیدترین ها

لزوم تحقق اقتدار کیفی و کمیتی جبهه رسانه‌ای انقلاب در مواجه با رسانه‌های معاند

کد خبر : 11879

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر لزوم تحقق اقتدار کیفی و کمیتی جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی در مواجه با رسانه‌های معاند خارجی، بیان کرد: جبهه انقلاب در مواجه با رسانه‌های معاند چه در کمیت و چه کیفیت باید دست برتر را داشته باشد. به گزارش صبح مشهد به نقل از آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در دیدار با مدیران یکی از  خبرگزاری کشور که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، آگاهی بخشی دقیق، صحیح و سریع در کنار امید بخشی را رسالت خطیر رسانه‌ها معرفی و ابراز کرد: اعتماد آفرینی و آگاهی بخشی رسالت‌ مهم رسانه‌هاست و این اعتماد آفرینی امری است که بصورت یک پرسه و فرآیند ایجاد می‌شود و به هیچ عنوان کاری پروژه نیست. عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری نقش رسانه‌ها در تقویت همگرایی ملی و انعکاس واقعیت‌ها بر پایه ارزش و اخلاق را مهم ارزیابی کرد و افزود: اعتمادسازی در جامعه، سرمایه بزرگی برای یک رسانه است که بخش مهم آن با شیوه‌های اطلاع رسانی هدفمند، صحیح، دقیق و به هنگام ایجاد می‌شود. وی با تأکید بر انتخاب شیوه‌های صحیح در اطلاع رسانی، بیان کرد: عموما هر آگاهی بخشی همراه با تحلیل است، حتی خبر نیز به نوعی در درون خود تحلیل دارد، شیوه تنظیم خبر حاکی از تحلیل‌ها، اعتقادات و باورهای فرد و یا سازمان خبررسان است، بنابراین رسانه‌ها باید مراقب باشند که تحلیل‌هایی صحیح و روشنگر را به جامعه ارائه بدهند. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه غرب مدعی شفافیت در بسیاری از موارد دست به پنهان کاری می‌زند؛ تصریح کرد: غرب مدعی شفافیت و آزادی در بسیاری از مسائل پنهان کاری می‌کند. بسیاری از مسائل را پس از دهه‌ها آشکار می‌سازد، در عصر حاضر امپراتوری رسانه‌ای جهان در خدمت سیاست‌ها و انحصار کشورهای مستکبر است.

* رسانه‌های اسلامی باید با نگاه به فقه خطوط قرمز خود را تعیین کنند

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به توصیه‌های اخلاقی شرع و فقه اسلامی، بیان کرد: بر اساس فقه اسلامی افشاء اسرار، غیبت، مسخره کردن و استهزا مؤمن و خدشه به آبروی دیگران حرام است، خطوط قرمز رسانه‌های انقلابی و مؤمن را در وهله اول چارچوب باید و نبایدهای شرعی تعیین می‌کند و این تفاوت جوهری رسانه انقلابی با سایرین است. وی دقت و صداقت در آگاهی بخشی و ارائه تحلیل‌های صحیح و امید بخش به جامعه را از اصول اساسی برای رسانه‌ها برشمرد و اذعان کرد: امروز تمام شئون فرهنگی، اعتقادی، بنا و مبنای جوامع اسلامی مورد هجمه‌ای سخت است، در این میان رسانه‌های انقلابی عهده‌دار روشنگری، گفتمان‎سازی، شبهه‎زدایی و امید‎آفرینی در برابر این هجوم ناجوانمردانه هستند. تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به این مطلب که در عرصه خبر، تحلیل و اطلاع رسانی، مجموعه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی بخوبی بخش قابل توجهی از تشنگی خبری را در جامعه برطرف کرده‌اند، اضافه کرد: خبرگزاری‌ها و رسانه‌های انقلابی با آگاهی‎بخشی صحیح می‌توانند قدرت تحلیل جامعه را افزایش دهند و توطئه‌های استکبار را خنثی و در راستای مصون‎سازی جامعه حرکت کنند. وی با تأکید بر لزوم تحقق اقتدار کیفی و کمیتی رسانه‌های انقلابی در مواجه با رسانه‌های معاند خارجی، بیان کرد: جبهه انقلاب در مواجه با رسانه‌های معاند چه در کمیت و چه کیفیت باید دست برتر را داشته باشد و در این راستا استفاده از ابزارها و روش‌های نوین برای روشنگری حقایق در برابر دروغ پراکنی‌های امپراتوری رسانه‌ای استکبار بسیار با اهمیت است. عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری بر لزوم استفاده از ابزارهای و فناوری‌های نوین در جهت اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی تأکید و اظهار کرد: رسانه ملی برای عقب نماندن از فرآیند خبررسانی در فضای مجازی، باید در رویه‌ها و ابزارهای خود تجدید نظر کند. * رسانه‌ها؛ مدافعان بنیان‌های فکری و اندیشه‌ای جامعه حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان معاند، اظهار کرد: این تعداد بالا از شبکه‌های فارسی زبان با هزینه‌های گزاف برای چیست؟ آیا بیگانگان هزینه‌های هنگفت می‌پردازند تا ایرانیان را رایگان سرگرم کنند؟ تبیین توطئه‌ها، هجمه‌ها و دسیسه‌های فرهنگی دشمن بر عهده رسانه‌ها به عنوان مدافعان بنیان‌های فکری و اندیشه‌ای جامعه است. وی تشخیص صحیح و به هنگام مسائل و روشن‌گری جامعه با حقایق را مسئولیت رسانه‌ها معرفی و اظهار کرد: اگر از همان ابتدا که داعش در حال شکل‌گیری بود رسانه‌ها جهان اسلام به موقع واقعیت تروریسم جریان تکفیری را که دست ساخته آمریکا و صهیونیست در این منطقه است، به گوش جهان می‌رساندند. شاید بسیاری فریب داعش را نمی‌خوردند، بخشی از مشکل قطعا بر دوش رسانه‌هایی است که کوتاهی کردند. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام موضع‌گیری و فهم شجاعانه را ویژگی رسانه‌‌های انقلاب خواند و گفت : در فتنه ۸۸ رهبری معظم انقلاب به خوبی و به هنگام تشخیص دادند، غبارها را از پیش چشم دیدگان کنار زدند و حقیقت جریان فتنه روشن کردند، مردم نیز بسیار خوب تشخیص دادند اما متأسفانه برخی خواص منحرف شدند.

* نفوذ؛ نفاقی با نقاب است

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه نسبت به بی‌توجهی به خطر بزرگ «نفوذ» در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هشدار دارد و گفت: «نفوذ» همچون نفاق با‌نقاب است، منافق بی‌نقاب را همه می‌شناسند، مثل عبدالله بن ابی. اما شناخت و شناساندنش نفاق با نقاب سخت است، فرآیند «نفوذ» بسیار پیچیده است، بنابراین تشخیص آن سخت و شناساندن آن سخت تر است. وی ضمن تبیین محور اعتدال در جامعه اسلامی، عنوان کرد: برای اینکه جامعه اسلامی بر محور صحیح حرکت کند، باید بر مدار ولایت باشد. بسیاری مدعی پیروری از خط امام راحل هستند اما باید دانست شاخص خط امام و بهترین مفسر مکتب ایشان، رهبر معظم انقلاب هستند. حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در پایان به این روایت از امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام که «مَن استَوى یَوماهُ فَهُوَ مَغبونٌ، کسى که دو روزش با هم برابر باشد، زیان کار است.» اشاره و تصریح کرد: ضرورت دارد رسانه‌های انقلابی در برابر جبهه رسانه‌ای معاندین و ضد انقلاب با وحدت رویه همکاری و هم‌فکری داشته باشند؛ اصحاب رسانه افسران جنگ نرم برای مقابله با تهاجمات فرهنگی و رسانه‌ای دشمن هستند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفت + 8 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن