دانش و فناوریستون اصلی

نمایندگان ایران در چهارمین اجلاس بین‌المللی مدل سازمان همکاری اسلامی معرفی شدند

کد خبر : 7128
همزمان با افتتاح چهارمین اجلاس بین‌المللی مدل سازمان همکاری اسلامی در مشهد مقدس، سه نماینده از جوانان نخبه ایرانی در این اجلاس حاضر می‌شوند.

به گزارش صبح مشهد به نقل از خبرگزاری فرهنگ رضوی، چهارمین اجلاس بین‌المللی مدل سازمان همکاری اسلامی، هفته اول آبان ماه ۹۵ با حضور دانشجویان از حوزه جغرافیایی سازمان همکاری اسلامی و اقلیت‌های مسلمان از کشورهای غیر عضو، اساتید، سیاستمداران و متخصصین کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در مشهد برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان در این اجلاس که نخبگان و جوانان ۳۰ کشور اسلامی هستند، آموزش‌های عالی در زمینه ابزار درک و سایر رویکردهای دانش‌بنیان در خصوص امور بین‌المللی عصر حاضر را دریافت خواهند کرد.

دو عضو انجمن علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان نماینده ایران در چهارمین اجلاس بین‌المللی مدل سازمان همکاری اسلامی انتخاب شده‌اند.

محدثه جزایی و ابوالقاسم شهریاری دانشجویان مقطع دکتری علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد و از فعالین انجمن علمی علوم سیاسی این دانشگاه که در حال حاضر مسئولیت سردبیری و دبیری هیئت تحریریه فصلنامه سیاست نامه را برعهده دارند، به عنوان دو نماینده از جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس حضور خواهند یافت.

همچنین ایوب فرخنده فارغ‌التحصیل رشته روابط بین‌الملل دانشگاه فردوسی مشهد نیز به عنوان دیگر نمانیده ایران در این اجلاس حضور دارد.

مدل شبیه سازی سازمان همکاری اسلامی به عنوان یکی از مهمترین برنامه‌های مجمع جوانان کنفرانس اسلامی برای گفتگو و همکاری، توسط شورای وزرای خارجی سازمان همکاری های اسلامی تصویب شده است.

هدف از این برنامه که شبیه سازی (مدلینگ) آکادمیک اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی است، ایجاد فضای زنده برای دانشجویان و مشارکت در شبیه سازی سازمان همکاری اسلامی و سازمانهای وابسته آن است. مدل سازمان همکاری اسلامی به دانشجویان و جوانان شرکت کننده در این اجلاس مهارت‌ها و ایده‌های گسترده‌ای در جهت دستیابی به ارزشها و اهداف سازمان می‌دهد.

در این برنامه، دانشجویان در مورد ایده ها و موضوعات مربوط به هویت، تاریخ و همچنین موضوعاتی که زندگی آنها را تحت تاثیر قرار می دهد و با تفکر خلاق در مورد مشکلات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشورهایشان بحث می کنند. این بحثها به دانشجویان کمک می‌کند با قرارگیری در نقش سیاستمداران و دیپلمات‌های کشوران و با شرکت در جلسات شبیه سازی شده یک سازمان بین المللی، نسبت به هویت و تاریخ جهان اسلام و اگاهی و درک بهتر از خود و دیگران دست پیدا کنند.

همچنین مشارکت موثر در اینگونه شبیه سازی ها، به ساخت روحیه روشمندی که قادر است انتقاد و تحلیل را به روش متمدنانه ارائه و عقاید خود را ابراز و منازعات را مدیریت کند، و بر مفهوم داشتن تنوع در چهارچوب اتحاد منجر خواهد شد.

در راستای این اهداف و شبکه سازی بین جوانان نخبه اسلامی، سازمان همکاری اسلامی از طریق برگزاری این اجلاس، سطح آگاهی مخاطبین را افزایش داده و جایگاه سازمان همکاری اسلامی را به عنوان سازمان بین المللی پیشرو در میان جامعه دانشگاهی و در میان کشورهای عضو ارتقا می بخشد.

در هر اجلاس حدود ۱۵۰ نماینده جوان از دانشگاه های برجسته‌ عضو سازمان همکاری اسلامی و اعضای ناظر، و اقلیت های مسلمان از کشورهای غیرعضو با هدف ارتقای ظرفیت فکری نسل جوان آموزش می‌بینند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شانزده + پانزده =

دکمه بازگشت به بالا
بستن