مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مسجد ستون فقرات و قلب تپنده هر محله است و نباید ارتباطمان را با مساجد قطع کنیم.
به گزارش صبح مشهد به نقل از مهر، حمیدرضا ارباب سلیمانی در نهمین دوره آموزشی فرهنگی اندیشههای آسمانی با بیان اینکه مهمترین سند افتخار، قرآن و عترت است و باید همواره به ساحت قرآن و ائمه توجه شود و تمام کارها را براساس آن محک بزنیم، اظهار کرد: قرآن اساسنامه اسلام، نسخه شفا بخش و وسیله نجات است که باید شب و روز خود را با آن مانوس کنیم زیرا ارزش و اعتبارمان به این است که چقدر قرآن می خوانیم.
وی ادامه داد: وقتی سراغ قرآن میرویم بعضی از آیات وظایف فردی ما را مشخص میکند و برخی دیگر علاوه بر وظایف فردی جنبه های اجتماعی را نیز در نظر دارد و ما به عنوان کسانی که در جامعه نقش داریم براساس این بعد از قرآن، در سازمانهای تشکیلاتی باید اثرگذار باشیم.
ارباب سلیمانی با اشاره به اینکه رمز موفقیت زندگی بزرگ مردان صبر و پایداری آنهاست، عنوان کرد: اولین وظیفه ما در برابر حوادث، هوسها و وسوسههای شیطانی صبر و مقاوم بودن است و صبر در برابر مشکلات ابعاد گسترده ای دارد و نیازمند تمرین و تمنا از درگاه الهی است و پیامبران اولوالعزم نیز همواره این سلاح را به دست داشتهاند.
وی افزود: موضوع صبر بسیار تعیین کننده است، کسی که صبور نیست ایمان او به ثمر نمیرسد پس باید هرلحظه و با وجود هرگونه مشکل و ناملایمتی صبور بود و همچنین دیگران و محیط پیرامون را به صبر دعوت کنیم.
مشاور وزیر و فرهنگ ارشاد اسلامی با بیان اینکه منظور از صبر تسلیم در برابر ذلت نیست، بلکه روحیه مقاومت در برابر مشکلات است، اظهار کرد: باید راهکار مشکلات را پیدا کرد و اجازه ندهیم که هوسهای درونی، ما را از صراط مستقیم دور کند و یادمان نرود صابر صبر فردی، جمعی و تشکیلاتی است که باید در تمام کارها و وظایف ما لحاظ شود و اگر صبر بر طاقت، معصیت و مصبیت داشته باشیم غوغا خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: باید دائما تحریکات دشمن را رصد کرد و به میزانی که دشمن مقاومت از خود نشان میدهد صبر پیشه کنیم و اگر سلطه گری دشمن در اقتصاد است باید مقاومت اقتصادی خود را افزایش دهیم و اگر در فرهنگ است مقاومت فرهنگی را گسترش دهیم.
ارباب سلیمانی با بیان اینکه مسجد ستون فقرات یک محله است و اگر ستون فقرات یک محله سالم باشد آن محله در برابر حوادث سالم میماند، اظهار کرد: مسجد قلب تپنده یک محله است و امروز در محلاتی که مسجد نیست میزان آسیبهای اجتماعی بسیار بالا است و اگر نمیخواهیم آسیب ببینیم باید ارتباط خود را با مساجد و ائمه اطهار حفظ کنیم تا نابود نشویم.
وی تصریح کرد: اکنون دشمن مساجد و پایگاههای فرهنگی مارا زیر نظر گرفته و نیاز است ما با یکدیگر ارتباط و پیوند عمیقی داشته باشیم، به مساجد رفت و آمد کنیم، مراقب فضای داخلی مساجد باشیم تا اجازه ندهیم دشمن بین ما جدایی بیافکند و ما را دوقطبی کند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: جامعه اسلامی، شهر اسلامی و ملاک اخلاق اسلامی براساس قائده هر آنچه برای خود میخواهی برای دیگران بخواه و هر آنچه که برای خود نمیخواهی برای دیگران هم نخواه شکل گرفته است و جهاد در همه ابعاد برای رسیدن به این نوع از زندگی است.
وی افزود: جامعه دینی باید جامعهای امن، سالم و قابل اعتماد باشد، و جامعهای که در حال رشد و تعالی باشد ضربه نخواهد خورد و اجازه نخواهیم داد شبهاتی که در اطراف ما وجود دارد زندگی و اطراف مارا تحت الشعاع قرار دهد.