پروفسور”شونبری ” گفت: آتش نشانی پایتخت معنوی ایران پیشرو در رعایت استاندارد های مجمع جهانی جامعه ایمن در ایران است.
به گزارش صبح مشهد به نقل از پایگاه خبری ۱۲۵، پروفسور ” شونبری ” کارشناس متخصص مرکز همکاریهای سازمان جهانی بهداشت در امور جامعه ایمنی از سوئد که به همراه دکتر ” رضا محمدی ” فوق تخصص پیشگیری از حوادث و سوانح انستیتوی کارولینسکا در شهر استکهلم سوئد و دکتر ” علی شمس ” عضو هیات مدیره انجمن جامعه ایمن کشور، که طی چند روز گذشته برای بازدید محلی از برخی مناطق شهرداری کلانشهر مشهد و همچنین شرکت در نشست کمیته علمی و اجرایی اجلاس جامعه ایمن ۲۰۱۷ در مشهد به سر می برند در حاشیه این سفر کاری در معیت دکتر ” امیر عزیزی ” مدیر ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد از مرکز فرماندهی آتشنشانی پایتخت معنوی ایران که از دستاندرکاران اصلی اجرای دستورالعمل های ایمنی در شهر می باشد، بازدید کردند.
عصر روز دوشنبه در جریان این بازدید که پروفسور ” شونبری ” و هیئت همراه از مرکز فرماندهی و ایستگاه شماره ۳۰ آتش نشانی داشتند، آتشپاد دوم ” حسن جعفری ” مدیر عامل سازمان آتشنشانی مشهد به شرح وظایف آتش نشانان در ایران پرداخت و امکانات و اهداف پیشرو این سازمان را تشریح کرد.
وی که اشاره ای داشت به بیش از ۸۰ نوع خدمات امداد رسانی به شهروندان، فزونی این تعداد خدمات را طی سال های اخیر عنوان و تصریح کرد: مسئولیت شهرداری ها صرفاً برای اطفای آتش سوزی و امداد و نجات در محدوده و حریم شهرها می باشد که علی رغم دستورالعمل های ابلاغ شده، آتش نشانی مشهد برابر رسالت انسانی برای حوادث خارج از شهر نیز نیرو اعزام می کند.
آتشپاد دوم جعفری ضمن اشاره به کمبود میدان آموزشی عملیاتی مناسب در آتش نشانی مشهد در حالی که جای خالیه رشته ایمنی و آتش نشانی در دانشگاه ملی را متذکر شد از اولین فارغ التحصیلان رشته ایمنی و آتش نشانی از دانشگاه شهرداری در سال جاری در این شهر خبر داد.
پروفسور شونبری و تیم همراهش که به دقت به دست آوردهای آتش نشانی مشهد و اهداف پیشروی آن گوش می کردند، آنجایی که مدیر عامل آتش نشانی اشاره ای داشت به بکارگیری و آماده باش بانوان آتش نشان در مشهد، به تحسین این عملکرد پرداختند و از این اقدام استقبال کردند.
پروفسور شونبری با بیان اینکه در آتش نشانی سوئد بانوان آتش نشان همراه با مردان آتش نشان با یک خودرو به محل حوادث اعزام می شوند، بکارگیری بانوان آتش نشان در بدنه آتش نشانی را ارائه خدمت به شهروندان دانست و این اقدام را مورد تحسین قرار داد.
وی ضمن ابراز تمایل نسبت به تبادل اطلاعات آموزشی بین آتش نشانی مشهد و سوئد بر لزوم همکاری های فی مابین تاکید کرد.
کارشناس متخصص مرکز همکاریهای سازمان جهانی بهداشت در امور جامعه ایمن و عضو هیات مدیره موسسه جهانی جوامع ایمن مستقر در سوئد، اقدامات و دستاوردهای آتش نشانی مشهد را نزدیک به استانداردهای نوین جهان دانست و این سازمان را پیشرو در رعایت استاندارد های مجمع جهانی جامعه ایمن در ایران برشمرد.
گفتنی است این دیدار با حضور و معرفی تنی چند از بانوان آتش نشان داوطلب در محل ایستگاه شماره ۳۰ آتش نشانی خاتمه یافت.