اسلاید شودانش و فناوریستون اصلی

تئاتر از “افسردگی تاریخی” خارج شد/معاونت هنری ارشاد از کمبود بودجه رنج می‌برد

کد خبر : 4764

معاون وزیر ارشاد با بیان اینکه تئاتر از افسردگی تاریخی خود خارج شده است، گفت: معاونت هنری وزارت ارشاد از موضوعات مربوط به کمبود بودجه رنج زیادی می‌برد.

به گزارش صبح مشهد  علی مرادخانی ظهر امروز در دیدار با هنرمندان خراسانی که در سالن اجتماعات ساختمان شهدای دولت استانداری خراسان‌رضوی برگزار شد، اظهار داشت: هم‌اکنون مسئله مد لباس نیز به وظایف معاونت هنری وزارت ارشاد اضافه شده است.

وی با اشاره به حرکتی که در حوزه هنرهای مختلف دیده می‌شود، بیان کرد: هم‌اکنون شاهد هستیم که تئاتر از افسردگی تاریخی خود خارج شده و به نسبت سال‌های گذشته رشد کمی و کیفی مناسبی داشته است.

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه معاونت هنری وزارت ارشاد از موضوعات مربوط به کمبود بودجه رنج زیادی می‌برد، خاطرنشان کرد: علیرغم گستردگی حوزه عملکردی و بخش‌های زیرمجموعه آن و تعداد بالای فعالان در رشته‌های مختلف هنری همچنان تکیه به بودجه‌های دولتی در این بخش کاملا محسوس است.

مرادخانی ادامه داد: سالانه حدود ۱۴۰۰ نفر تنها از دانشکده‌های تئاتر کشور فارغ‌التحصیل شده و برای توسعه هنر و استفاده از ظرفیت‌های نیروی انسانی نیاز به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این بخش است.

وی با اشاره به اهمیت امنیت اقتصادی برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری، خاطرنشان کرد: در بسیاری از موارد اگر ما به ازای اقتصادی برای فعالیت‌های فرهنگی و هنری تعریف شود مشکلات رفع شده البته باید در نظر داشت که در  سال‌های اخیر شاهد رشد بسیار بالای قیمت آثار هنری بوده‎ایم به طوریکه آخرین اثر از سهراب سپهری به قیمت ۳ میلیارد تومان به فروش رفته است.

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه انجمن‌های مختلف برای برداشته شدن بارهای اقتصادی و اجرایی از روی دوش دولت تأسیس شدند، ابراز کرد: با این حال شاهد هستیم که این بخش نیز تبدیل به مدعی برای بودجه دولتی و خواستار شکل دادن نوعی ساختار اداری برای خود است.

مرادخانی رویداد مشهد ۲۰۱۷ را یکی از فرصت‌های بزرگ برای زیرساخت‌سازی دانست و بیان کرد: باید در نظر داشت که در بخش هنر به اندازه‌ای که علاقه و رغبت برای فعالیت وجود دارد، زیرساخت وجود ندارد.

وی خراسان رضوی را قطب هنر کشور عنوان و خاطرنشان کرد: تا کنون چندین رساله دکتری در دانشگاه‌ها در مورد هنر خراسان رضوی نوشته شده و با توجه به این ظرفیت باید بتوان برای توسعه هنر در این استان اقداماتی را انجام داد.

انتهای پیام/

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهار + هفت =

دکمه بازگشت به بالا
بستن